صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اعتراف ضمنی ایهود باراك؛

ايراني‌ها با زیرکی خاصی می‌خواهند اروپا را جلو ما قرار دهند

اين ژنرال عصباني اين بار به سوريه و ايران نيز هشدار داد و گفت: روشن است كه اجازه نمي‌دهيم برخي كشورها با يكديگر پيمان بسته تا عليه دولت عبري اقدامات نظامي داشته باشند و ايران، سوريه و لبنان اكنون در شرايطي هستند كه برابر اسرائيل جبهه گرفته و ما اين پيمان‌ها را تحمل نمي‌كنيم.
کد خبر: ۸۴۳۰۲
| |
9924 بازدید

سرویس بین‌الملل ـ در سخنانی كه خشم صهیونیستی در آن كاملا پیداست، ایهودباراك وزیر جنگ رزیم صهیونیستی از موضع اروپا در قبال ایران عصبانی شده و گفته است: ایرانی‌ها با زیركی خاص خود مذاكره با اروپا را ادمه می‌دهند و این به معنای این است كه می‌خواهند آمریكا و اسرائیل را در موضع انفعال قرار دهند.
 
به گزارش «تابناک» و به نقل از «القدس العربی»، وی در ادامه افزوده: از لبنان و دولت حاكم بر آن ناراضی هستیم و اگر قرار باشد از سوی لبنان مورد حمله قرار بگیریم، نخستین اهداف، زیرساخت‌های صنعتی این كشور است كه نابود خواهد شد.

این ژنرال عصبانی این بار به سوریه و ایران نیز هشدار داد و گفت: روشن است كه اجازه نمی‌دهیم برخی كشورها با یكدیگر پیمان بسته تا علیه دولت عبری اقدامات نظامی داشته باشند و ایران، سوریه و لبنان اكنون در شرایطی هستند كه در برابر اسرائیل جبهه گرفته و ما این پیمان‌ها را تحمل نمی‌كنیم.

«القدس العربی» كه این سخنان را منتشر كرده، می‌افزاید: وزیر جنگ رژیم صهیونیستی قطعنامه 1701 شورای امنیت را بی اعتبار دانسته، زیرا بر این باور است كه این قطعنامه از سوی لبنان نقض شده است.

بر پایه این گزارش، باراک همچنین ابراز داشت: اكنون اسرائیل قدرتمندترین كشور منطقه است، اما زمان به نفع ما نیست و ما به سرعت در حال از دست دادن فرصت هستیم.

البته نگاه ویژه این وزیر جنگ‌طلب به سوریه نیز جالب است؛ او در این باره گفته: نمی‌توان قدرت نظامی اسرائیل و سوریه را مقایسه كرد، اما سوریه در عملیات ایذایی از ما جلوتر است، زیرا موشك‌هایی با برد بالا دارد كه می‌تواند هر لحظه ما را تهدید كند.

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی درباره حزب‌الله لبنان نیز گفت: این نیروی نظامی كاملا وابسته به ایران است و سیاست و استراتژی ویژه خود را دارد و ما از همه توانمندی‌های آن كاملا آگاهیم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۷:۴۴ - ۱۳۸۸/۱۱/۱۳
اصلا عصباني به نظر نميرسه
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۸:۰۷ - ۱۳۸۸/۱۱/۱۳
از ما عصباني باش و از اين عصبانيت بمير
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۸:۱۸ - ۱۳۸۸/۱۱/۱۳
ديريازوداتحادبين مسلمين بلطف پروردگارصورت ميگيردوصهيونيستها نيست خواهندشد.
AMIR
|
UKRAINE
|
۱۸:۲۴ - ۱۳۸۸/۱۱/۱۳
مثل دفعه ی قبل از همه ی توانمندی های حزب االله اطلاع دارند و لابد مثل دفعه قبل می رند و ایندفعه به جای تانکاشون , هواپیماهاشون پنچر میشن :)))) حالا ایران که جای خود دارد!
جابر
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۹:۰۲ - ۱۳۸۸/۱۱/۱۳
ايران زيرك تر از آن است كه گول اسرائيل را بخورد
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۲:۴۵ - ۱۳۸۸/۱۱/۱۳
نصر من الله و فتح قریب
علي
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۳:۲۷ - ۱۳۸۸/۱۱/۱۳
اسرائيل خود به اين باور رسيده كه تابوتش بدست مسلمانان سراسر جهان در حال ساختن است .
ناشناس
|
UNITED STATES
|
۰۰:۳۴ - ۱۳۸۸/۱۱/۱۴
اگر واقعا خبرگزاری هستید ها سخنان جدید موسوی را خلاصه بنویسید
مجتبی
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۰:۴۸ - ۱۳۸۸/۱۱/۱۴
آخه بیچاره ها شما که با در اختیار داشتن 250000 هزار نیروی نظامی و حمایت همه مستکبران عالمدر مقابل یک نیروی 4500 نفری حزب ا.. زانو زدین چطور جلوی ایران بزرگ عرض اندام می کنین
بترسین از روزی که فرمان جهد صادر بشه
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۰:۵۱ - ۱۳۸۸/۱۱/۱۴
ماشاالله ایران
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار