صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

سقوط هواپيماي اتيوپيايي در درياي مديترانه

کد خبر: ۸۳۰۱۰
| |
1863 بازدید

يك هواپيماي مسافربري متعلق به خطوط هوايي اتيوپي با 92 مسافر، مدت كوتاهي پس از برخاستن از فرودگاه بيروت، در آب‌هاي درياي مديترانه سقوط كرد

به نوشته «همشهري» به نقل از بي.بي.سي، شاهدان عيني گفته‌اند كه گلوله‌اي از آتش را در آسمان پيش از سقوط اين هواپيما در آب‌هاي مديترانه مشاهده كرده‌اند.

گزارش شده است كه لاشه‌ هواپيماي مذكور كه از بيروت، پايتخت لبنان به آديس آبابا، پايتخت اتيوپي در حال پرواز بود، از سواحل بيروت قابل رويت است.

گفته مي‌شود حدود 50 نفر از مسافران اين هواپيما لبناني و 42 سرنشين ديگر اتيوپيايي بودند.

اين هواپيما كه گفته مي‌شود از نوع بوئينگ 737 بوده، پنج دقيقه پس از برخاستن از باند فرودگاه بيروت در هواي توفاني از ديد رادارهاي برج مراقبت فرودگاه ناپديد شده است.

وزير دفاع و ساير مقامات لبناني اعلام كرده‌اند كه تيم‌هاي امدادي براي نجات سرنشينان اين هواپيما به محل حادثه اعزام شده‌اند، اما هنوز مشخص نيست كه در اين حادثه فرد يا افرادي جان سالم به در برده باشند.

تعداد زيادي از اتيوپيايي‌ها در لبنان استخدام شده و مشغول به كار هستند. خطوط هوايي اتيوپي در برنامه‌‌اي منظم، مسافران را از آديس آبابا به بيروت و بالعكس جابه‌جا مي‌كند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟