خسرو حيدري: هواداران استقلال نسبت به نيكبخت حساسند
هافبك تيم فوتبال استقلال تهران گفت: هواداران استقلال نسبت به برخي بازيكنان از جمله نيكبخت واحدي حساسند و عليه او شعار ميدهند.
خسرو حيدري در گفتوگو با ايسنا، پيرامون پيروزي دو بر صفر استقلال برابر استيل آذين اظهار كرد: بازي خوبي بود و ما توانستيم با تغيير تاكتيكي كه در نيمه دوم داديم موفق به پيروزي شويم. معتقدم با اين نتيجه استقلال از شرايطي كه پيش از اين داشت كاملا خارج شده و با گامهاي محكمتري بازيهاي آتي ليگ را انجام ميدهد.
وي افزود: معتقدم استقلال از مدعيان جدي قهرماني ليگ امسال است. سپاهان برد اما ما هم برديم و با بازيهاي زيادي كه تا پايان فصل مانده، ميتوانيم اختلاف امتيازي با صدر جدول را از بين ببريم.
وي در ارزيابياش از عملكرد تيم استيل آذين خاطرنشان كرد: استيل آذين بسيار بسته بازي ميكرد. آنها بخصوص در جناحين به اين نوع بازي روي آورده بودند و سعي داشتند بازيكنان استقلال را مهار كنند. اما تغييراتي كه در نوع بازي تيم انجام داديم، مثمر ثمر شد و به گل رسيديم.
حيدري در واكنش به شعارهاي تماشاگران استقلال عليه عليرضا واحدي نيكبخت گفت: به هر حال تماشاچيان استقلال نسبت به برخي بازيكنان حساسند و عليه او شعار ميدهند. نيكبخت زماني در استقلال بازي كرده و جدايياش از اين تيم باعث شده كه اكنون چنين شعارهايي عليه او داده شود.


