بازدید 1599

جلالي طالبي: وقتي مديران خودي، ناخودی شدند كار به اينجا مي‌رسد!

فكر مي‌كنم بازيكناني كه به عنوان نفرات اصلي براي تيم ملي كنوني بازي مي‌كنند، حدود 97درصد بازيكنان تيم زمان علي دايي هستند. وقتي بازيكناني چون مهدوي‌كيا، كريمي، هاشميان و... به اجبار از تيم جدا مي‌شوند، مسلما بازيكنان جديدي به تركيب اضافه خواهند شد؛ پس اگر جوانگرايي محدودي هم ديده شود، كاملا اجباري بوده است. ضمن اينكه بنده هم معتقدم براي پوست‌اندازي تيم ملي و ايجاد تغيير نسل در آن نياز به يك اقدام انقلابي و تغيير همه نفرات نيست؛ بهتر است ما استخوان‌بندي اصلي تيم را حفظ كرده و در كنار آن به مرور بازيكنان جديد را اضافه كنيم.
کد خبر: ۷۹۶۹۸
تاریخ انتشار: ۱۳ دی ۱۳۸۸ - ۱۴:۰۵ 03 January 2010
سرمربي اسبق تيم ملي فوتبال ايران گفت: وقتي در ورزش ما خودي‌ها ناخودي مي‌شوند، خط‌قرمزهاي بي‌مورد وجود داشته باشد، ارتباط‌ها و تماس‌ها حرف نخست را تصميم‌گيري‌ها بزند، مشكلات ما به همين شكل باقي‌خواهند ماند و نمودش اكنون در فوتبال و تيم ملي‌ ايران هويداست.

جلال طالبي در گفت‌وگو با ايسنا، پيرامون شرايط فوتبال كشور و روندي كه طي مي‌كند، اظهار كرد: مسلم است كه فدراسيون هر كشوري براي آينده فوتبال خود و تيم ملي برنامه‌هايي بايد داشته باشد. آنها براساس مسابقات تيم ملي تقويمي را براي آماده‌سازي هرچه بيشتر آن درنظر مي‌گيرند. مسوولان فدراسيون ما اكنون صحبت از موفقيت در جام ملت‌هاي آسيا و جام جهاني 2014 آفريقاي جنوبي مي‌كنند كه بنابراين بايد برنامه‌ مناسبي داشته باشند اما مشخص نيست اين برنامه در صورت وجود، از چه ميزان كيفيت و تخصص برخوردار است! در شروع كار با درك اوضاع فوتبال كشور و نيز عملكرد تيم ملي، متاسفانه آنچه مي‌بينيم هدفي را دنبال نمي‌كند.

وي افزود: بطور مثال به وضوح نمي‌دانيم از شركت در تورنمنت قطر چه مي‌خواهيم؟ آيا فقط صرف انجام چند مسابقه براي بالا بردن آمادگي و هماهنگي بازيكنان به مانند بازي‌هاي تداركاتي گذشته است؟ بعد هم كه برابر تيمي چون اردن شكست مي‌خوريم! وقتي نتيجه اين مسابقات و كيفيت حضور تيم ايران در آن براي مسوولان فوتبال و مردم ما مهم است، پس چرا صحبت از آزمايش بازيكنان و تغيير تركيب آنها مي‌كنيم؟ صحبت از نبودن بازيكنان لژيونر مي‌شود اما خب تيمي چون مالي هم سه بازيكن از چهار بازيكن مهمش را استفاده نكرد. تكليف ما براي حضور در اين بازي‌ها مشخص نيست و قطعا پس از آن هم نمي‌توانيم، بازدهي مطلوبي از آن داشته باشيم. برنامه‌ريزي‌ها نيز ناشي از اقدامات فدراسيون است كه متاسفانه در برنامه‌هاي تيم ملي هيچ دورنمايي ديده نمي‌شود.

طالبي درباره جوانگرايي انجام شده در تيم ملي بنابر صحبت‌هاي افشين قطبي سرمربي اين تيم، تصريح كرد: فكر مي‌كنم بازيكناني كه به عنوان نفرات اصلي براي تيم ملي كنوني بازي مي‌كنند، حدود 97درصد بازيكنان تيم زمان علي دايي هستند. وقتي بازيكناني چون مهدوي‌كيا، كريمي، هاشميان و... به اجبار از تيم جدا مي‌شوند، مسلما بازيكنان جديدي به تركيب اضافه خواهند شد؛ پس اگر جوانگرايي محدودي هم ديده شود، كاملا اجباري بوده است. ضمن اينكه بنده هم معتقدم براي پوست‌اندازي تيم ملي و ايجاد تغيير نسل در آن نياز به يك اقدام انقلابي و تغيير همه نفرات نيست؛ بهتر است ما استخوان‌بندي اصلي تيم را حفظ كرده و در كنار آن به مرور بازيكنان جديد را اضافه كنيم.

سرمربي اسبق تيم ملي در پاسخ به اين سوال كه آيا مقصر اصلي عملكرد ضعيف تيم ملي قطبي است، خاطرنشان كرد: معتقدم افشين قطبي براساس سابقه و تجربياتي كه در كار سرمربيگري دارد، تلاش خود را براي موفقيت تيم ملي انجام مي‌دهد. او كمتر موقعيت‌هاي اين چنيني را تجربه كرده و پيش از اين هم بيشتر به صورت ويديويي و اينترنتي با برخي مربيان هلندي در كره جنوبي كار كرده است. نتيجه به دست آمده براي تيم ملي را بايد بر عهده و مسووليت فدراسيون بدانيم چرا كه آنها خود سرمربي را انتخاب كردند و اكنون هم براساس ميزان و كيفيت كار انجام شده بايد، پاسخگو باشند.

طالبي به اشاره به وضعيت نامطلوب ورزش كشور كه آن را براثر سوءمديريت‌ها و عدم برنامه‌ريزي خواند، گفت: وقتي تمام كارها جناحي شود و ورزش نيز دستخوش سياست قرار گيرد نمي‌توان انتظار بيش از اين از ورزش و اختصاصا فوتبال ايران داشته باشيم. تا وقتي در اينجا خودي‌ها ناخودي باشند، خط‌قرمزهاي بي‌مورد وجود داشته باشد، ارتباط‌ها و تماس‌ها حرف نخست را تصميم‌گيري‌ها بزند و... مشكلات ما به همين شكل باقي‌خواهند ماند و البته در فوتبال كه درآمدزايي بيشتري نسبت به ساير ورزش‌ها دارد بيشتر ديده شده و سوءاستفاده‌ها هم فزون‌تر خواهد بود.

وي افزود: متاسفانه باشگاه‌هاي ما اكنون زمين تمرين ندارند؛ فوتبال حرفه‌اي، برنامه حرفه‌اي مي‌خواهد؛ زماني ما به اجبار فوتبال را حرفه‌اي اعلام كرديم چرا كه در غيراينصورت نمي‌توانستيم در مسابقات آسيايي حضور داشته باشيم. همه چيز با هم قاطي شد و اكنون نيز مي بينيم آنچه براي مسوولان ورزش ما مهم است كسب مقام‌هاي ورزشي بوده و مابقي نيز تنها مطالبي است كه فقط روزنامه‌ها را پر مي‌كند. مشكلات ما وقتي بيشتر مي‌شود كه مسايل غيرورزشي هم در آن دخيل شده و گريبان آن را گرفته است.

طالبي خاطرنشان كرد: وقتي مي‌خواهم با كسي يا تيمي درباره شروع يك همكاري صحبت كنم، انگار كه حرف همديگر را نمي‌فهميم! هر دو فارسي صحبت مي‌كنيم اما گويي اين من هستم كه به زبان بيگانه تكلم مي‌كنم! انگار تضاد فرهنگي و اخلاقي با هم داريم؛ نمي‌دانم در هر حال كه اين شرايط باعث نشده تا با تيم يا فردي همكاری كنم. وقتي برخي مديران خودي ما ناخودي شدند و اكنون در گوشه‌اي تنها روند ورزش و فوتبال كشور را تماشا مي‌كنند، بايد هم كار به دست افرادي بيافتد كه كار را بلد نيستند و در راس امور قرار گرفتند.
سلام پرواز
خیرات نان
بلیط اتوبوس
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
برچسب منتخب
# ماه رمضان # عید نوروز # جهش تولید با مشارکت مردم # دعای روز هجدهم رمضان # شب قدر