بازدید 72658

درخواست «بی‌بی‌سی» از امارات، مصر و عربستان

فرستادن پارازیت‌ها بر کانال‌های «بی‌بی‌سی» فارسی و صدای آمریکا که بر روی ماهواره‌های هات‌برد و نیل‌ست در چند روز گذشته صورت گرفته، آنان را از دستیابی‌ ایرانی‌ها به تکنولوژی ایجاد پارازیت بر این کانال‌ها بسیار متعجب کرده است.
کد خبر: ۷۹۳۹۴
تاریخ انتشار: ۱۱ دی ۱۳۸۸ - ۱۴:۰۱ 01 January 2010
 دولت انگلیس از راه سفارتخانه‌‌های خود در سه کشور مصر، امارات متحده عربی و عربستان سعودی در تلاش است، با همکاری آنان، امکان ویژه‌ای برای پخش هر چه راحت‌تر برنامه های شبکه ماهواره ای «بی‌بی‌سی» فارسی، اختصاص دهد.

به گزارش «تابناک» و به نقل از منابع خبری از کویت، تلاش‌های دولت انگلیس برای در اختیار گرفتن چند کانال ماهواره‌ای روی ماهواره عرب‌ست برای پخش برنامه‌های شبکه تلویزیون «بی‌بی‌سی فارسی» از سوی مقامات وزارت امور خارجه این کشور با مقامات کشورهای عربستان، مصر و امارات متحده عربی آغاز شده است.

در همین حال، این منابع اعلام می‌کنند، مقامات وزارت‌خارجه انگلستان با شاهزاده طلال و شاهزاده ترکی‌بن‌فیصل‌بن‌عبدالعزیز تماس‌های فشرده‌ای درباره ایجاد تسهیلات بر روی ماهواره عرب‌ست با استفاده از فراهم ساختن امکان بهره‌گیری از شبکه‌‌های تحت امر شاهزادگان سعودی برای بخش فارسی «بی‌بی‌سی» در جریان است.

فرستادن پارازیت‌ها بر کانال‌های «بی‌بی‌سی» فارسی و صدای آمریکا که بر روی ماهواره‌های هات‌برد و نیل‌ست در چند روز گذشته صورت گرفته، آنان را از دستیابی‌ ایرانی‌ها به تکنولوژی ایجاد پارازیت بر این کانال‌ها بسیار متعجب کرده است.

این منابع خبری همچنین اظهار می‌دارند، اگر ایران بتواند به این گونه روی کانال‌های خبری ایجاد پارازیت کند، با بهره‌گیری از همین سیستم می‌تواند، بر رادار و سیستم ناوبری نظامی آمریکا در منطقه نیز اخلال پدید آورد.

این گزارش می‌افزاید: بسیاری از اهالی رسانه‌‌های جمعی عرب در منطقه بر این باورند که فشارهای رسانه‌ای آمریکا و انگلیس توسط سازمان‌های جاسوسی این کشورها هدایت می‌شود.

از سوی دیگر، به دنبال قطع برنامه‌های شبکه‌های «بی‌بی‌سی» و صدای آمریکا بر روی آنتن‌های ماهواره، بخش‌های خبری عربی «بی‌بی‌سی» و شبکه «العربیه» بر حجم خبرهای خود درباره تحولات ایران افزوده‌اند.

گفتنی است، شبکه‌های تلویزیونی غربی به ویژه آمریکا، فرانسه، انگلیس، آلمان و همچنین بخش‌های خبری کشورهای مصر، بعثی‌ها، اردن، بحرین و به ویژه عربستان سعودی به صورت آشکاری اخبار علیه ایران را به صورت هماهنگ و یکسان شده‌ای پخش و گزارش می‌کنند.
تور تابستان ۱۴۰۳
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
با سلام
اگر از میزان ضرر پارازیتهابر بدن اطلاع داشتین اینقدر تعریف نمیکردین
کدوم تکنولوژی؟ اینکه بقیه کشورها این بلا را سر هم نمی آورند به خاطر ضررهای بسیار این امواج و احترام متقابل به آزادی دو طرف می باشد.
قل موتوا بغیظکم
اگر واقعا قدرت این پازیت زیاد چه حالی میده سیستم رادار آمریکاییها رو
مخصوصا روی هواپیماهای بدون سرنشینشون بهم ریخت باید یکم فرکانشو زیادتر و متمرکز تر کرد یخط در میون هم میشه استفاده کرد سرکارگذاشتنشون چه حالی میده
خدا لعنتشون کنه که اینها خیر خواه ما ایرانی ها نیستند و باید ببینیم چرا به اینگونه عمل میکنن
مرگ بر انگلیس
همه ميدانند كه وارداتي هستند، زيرا ما كه اين شبكه‌ها را نگاه ميكنيم اين جملات را نشنيديم.
خراب کردن تکنولوژی نمی خواد، ساختن تکنولوژی می خواد. ایجاد پارازیت برای سیگنالهای مشخص کاریه که یه دانشجوی کارشناسی مخابرات هم می تونه انجام بده. لطفاً اسم هر کاردستی ای که با تف مالی ساخته شده رو تکنولوژی نذارید. مخصوصاً این دستگاه های پارازیت ساز که به جای کدینگ مناسب، توان رو بالا بردن و مردم رو با خطر جانی مواجه کردن.
چطور شده همه علیه ما هستند! نکند مثل آخر جنگ با عراق .........
بر روی مردم خودمون کار کنید بهتره تا مثل روسها و با تجهیزاتشون بخوایم دور کشور دیوار بکشیم اون هم از نوع پارازیتیش .این مردم کشورشون رو دوست دارن ولی از حق هم نمیگذرن با بی بی سی یا بدون اون
agayon in parazita saratan zast,,be mardo rahm konid,ya ali
برچسب منتخب
# حمله به کنسولگری ایران در سوریه # جهش تولید با مشارکت مردم # اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل