صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

نتایج هفته پانزدهم لاليگا اسپانيا

در يكي از بازي‌هاي پربيننده از شب دوم اين هفته از لاليگا، جدال اتلتيكومادريد و تنه‌ريف دو تيم قديمي و ريشه‌دار فوتبال باشگاهي اسپانيا با تساوي يك بر يك به پايان رسيد.
کد خبر: ۷۸۱۷۸
| |
2541 بازدید

در دومين شب از هفته پانزدهم لاليگا اسپانيا، دپورتيوو لاكرونيا و والنسيا به تساوي بدون گل رضايت دادند.

به گزارش فارس، تلاش براي به دست آوردن رتبه‌هاي بهتر از سوي مدعيان حضور در بالاي جدول در دومين شب از هفته پانزدهم لاليگا نتيجه نداد.

در يكي از بازي‌هاي پربيننده از شب دوم اين هفته از لاليگا، جدال اتلتيكومادريد و تنه‌ريف دو تيم قديمي و ريشه‌دار فوتبال باشگاهي اسپانيا با تساوي يك بر يك به پايان رسيد.

در پايان هفته شانزدهم لاليگا، بارسلونا با 39 امتياز در صدر جدول است و رئال مادريد با 37 امتياز در رتبه دوم ايستاده است. سويا، والنسيا و مايوركا نيز رتبه‌هاي سوم تا پنجم را اشغال كرده‌اند.

اين در حالي است كه رئال مادريد با 40 گل زده بهترين خط حمله لاليگا را در اختيار دارد و بارسلونا با 9 گل خورده بهترين خط دفاعي را.

نتايج بازي‌هاي شب گذشته:
اسپانيول 2 - آلمريا صفر
گل‌ها: ماركس 45 و كورو 81

مالاگا 2 - رئال مايوركا يك
گل‌ها: فرناندو 23 و فورستيري 76 براي مالاگا و آلوارس 55 براي مايوركا

رئال وايادوليد 2 - اسپورتينگ خيخون يك
گل‌ها: نيوالدو 29 و مدونخانين 89 براي وايادوليد و موران 12 براي خيخون

ويارئال 2 - راسينگ سانتاندر صفر
گل‌ها: يورنته 50 و روسي 72

تنه‌ريف يك - اتلتيكومادريد يك
گل‌ها: نينيو 3 براي تنه‌ريف و خورادو 21 براي اتلتيكومادريد

دپورتيوو لاكرونيا صفر - والنسيا صفر

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟