صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

افشارزاده در مجارستان با آیان می‏بندد

افشارزاده درباره انتخاب سرپرست جديد براي فدراسيون وزنه‌برداري عنوان كرد: فكر نمي‌كنم كسي غير از حسين رضازاده سكان فدراسيون را بر عهده بگيرد، چون علاقه زيادي دارد و در سطح بين‌المللي شناخته شده است و مي‌تواند با كمك داراب رياحي به عنوان نائب رئيس فدراسيون و پرويز جلاير به عنوان دبير فدراسيون، از عهده اين سمت بر آيد. سرپرست جديد در هفته جاري معرفي خواهد شد.
کد خبر: ۷۷۸۴۱
| |
2244 بازدید

رئيس فدراسيون وزنه‌برداري گفت: اميدوارم پس از برگزاري جلسه با رئيس فدراسيون جهاني، مشكل دوپينگي‌ها حل شود.

بهرام افشارزاده در گفت‌وگو با فارس، در خصوص جلسه اي كه با حضور اعضاي كميته فني، كادر فني و كارشناسان اين رشته برگزار شد اظهار داشت: در اين نشست صحبت‌هايي درباره تغيير و تحول كادر فني تيم ملي و مربيان آن صورت گرفت تا با تشكيل كادر جديد بتوانيم تيم ملي را تقويت كنيم.

وي ادامه داد: اگر كميته فني هر هفته با تشكيل جلسه‌اي برنامه‌ريزي دقيقي انجام بدهد و وزنه‌برداران را از استان‌ها انتخاب كند، مي‌تواند استعداد‌يابي خوبي انجام دهد و شرايط ورزشكاران را بسنجد.

رئيس فدراسيون وزنه برداري گفت: همه در اين نشست كه با حضور حسين رضازاده، مهدي عطار‌اشرفي، پرويز جلاير و ديگر اعضا برگزار شد، صحبت‌هاي خود را مطرح كردند و در نهايت قرار شد با وحدت در فدراسيون فعاليت كنند. خيلي خوشحال هستم اين وحدت شكل گرفت و من اين موضوع را به فال نيك مي‌گيرم چون با اين كار اعضا تفكراتشان نزديك به هم خواهد شد و اين كمكي براي وزنه‌برداري نيز محسوب مي‌شود.

افشارزاده در زمينه پاسخ ندادن مسئولان وزنه‌برداري به ناكامي‌هاي اخير در تيم ملي عنوان كرد: اين موضوع را بايد مسئولان پاسخ مي‌دادند، اما اين اتفاق نيفتاد. من نيز به دليل سرماخوردگي شديد و مشغله زياد در كميته ملي المپيك نتوانستم جواب خوبي درباره ناكامي‌هاي تيم ملي بدهم.

وي يادآور شد: هفته‌ جاري با تاماش آيان، رئيس فدراسيون وزنه‌برداري جهاني جلسه‌اي خواهم داشت تا مشكل سعيد علي‌حسيني، رشيد شريفي و انوش آرمك را حل كنم، اميدوارم اين موضوع نيز به خوبي رفع شود.

دبير كل كميته ملي المپيك گفت: بعد از اعلام دوپينگ 9 وزنه‌بردار ايران در سال 2006 ،رياست فدراسيون وزنه‌برداري را به عهده گرفتم و در مدت 3 سال تلاشم، توانستم تيم جوانان را به مقام سوم جهان برسانم. ناكامي‌هاي اخير تيم ملي مرا بسيار ناراحت كرد و تا عمر دارم اين خاطره تلخ از ذهنم پاك نخواهد شد.

افشارزاده درباره انتخاب سرپرست جديد براي فدراسيون وزنه‌برداري عنوان كرد: فكر نمي‌كنم كسي غير از حسين رضازاده سكان فدراسيون را بر عهده بگيرد، چون علاقه زيادي دارد و در سطح بين‌المللي شناخته شده است و مي‌تواند با كمك داراب رياحي به عنوان نائب رئيس فدراسيون و پرويز جلاير به عنوان دبير فدراسيون، از عهده اين سمت بر آيد. سرپرست جديد در هفته جاري معرفي خواهد شد.

وي در پايان يادآور شد: تيم‌هاي جوانان و نوجوانان وزنه‌برداري ايران در مسابقات اخير آسيايي كه در امارات برگزار مي‌شود شركت نخواهند كرد و با اين ناكامي‌هاي اخير تيم ملي بهتر است اين اعزام صورت نگيرد چون احتمال دارد بار ديگر مشكلي بوجود آيد و ما نيز بايد پاسخگو باشيم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟