صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

پرسي و بنتنر در بازي با استاندار ليژ حضور نخواهند داشت

کد خبر: ۷۴۳۴۴
| |
1503 بازدید

فان پرسي و نيکلاس بنتنر دو مهاجم تيم فوتبال ارسنال انگليس در بازي اين تيم در ليگ قهرمانان اروپا غايب خواهند بود.

ارسنال در چارچوب هفته پنجم ليگ قهرمانان اروپا روز سه شنبه در برابر استاندار ليژ بلژيک قرار مي گيرد.
پرسي در بازي دوستانه تيم ملي فوتبال هلند در مقابل ايتاليا از ناحيه قوزک پا مصدوم شد و تا پايان سال دو هزار و نه بازي نخواهد کرد. بنتنر نيز سي و يکم اکتبر (نهم ابان) در بازي با تاتنهام مصدوم شد. در اين بازي ارسنال به پيروزي رسيد.

به گزارش خبرگزاري فرانسه از لندن، ديابي از هافبک تيم ارسنال و گائل کليشي و جوهان ديورو دو مدافع اين تيم از جمله ديگر مصدومان اين تيم هستند که در بازي روز سه شنبه نيز غايب خواهند بود. اما ارسن وانژه مربي فرانسوي ارسنال مي تواند از گيبس که به تازگي از مصدوميت پا رهايي يافته است براي جايگزيني کليشي استفاده کند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟