صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

نایب‏رئیس کمیسیون امنیت ملی:مایلی‌کهن عذرخواهی نکند، شکایت می‌کنیم!

شاید تفکرات مایلی کهن و قلعه‌نویی با هم سنخیتی نداشته باشد اما این دلیل نمی‌شود که سرمربی تیم فوتبال سایپا از نام خانوادگی قلعه‌نویی سواستفاده کند و محل تولد اجداد قلعه‌نویی را به تمسخر بگیرد.حرکتی که از سوی آقای مایلی کهن صورت گرفته به دور از اخلاق ورزشکاری است و این حق طبیعی مردم منطقه "قلعه نو" نیشابور است که از رفتار ایشان دلگیر شده باشند.
کد خبر: ۷۱۸۴۲
| |
2856 بازدید

نایب رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی با انتقاد از نوع گفتار سرمربی تیم فوتبال سایپا در خصوص منطقه‌ای از شهرستان نیشابور از وی خواست هرچه سریعتر از مردم منطقه‌ "قلعه نو " عذرخواهی کند و سخنان خود را درباره این منطقه اصلاح کند در غیر این‌صورت مسوولان شهرستان نیشابور از طریق مراجع قضایی پیگیر بی‌احترامی و توهین وی به مردم این منطقه خواهند بود.

به گزارش شبکه ایران، پس از آن که محمد مایلی کهن در جلسه کنفرانس مطبوعاتی بازی پاس همدان - سایپا تهران در حضور خبرنگاران رسانه‌های گروهی اعلام کرد: اگر مایلی‌کهن بگوید من در پاریس به دنیا آمده‌ام شاید قابل باورتر باشم چرا که فامیل من از منطقه‌ای نشات گرفته نشده اما فامیلی ایشان( قلعه نویی) همه چیز را درباره مورد این که در کجا به دنیا آمده و بچه کجاست نشان می‌دهد.

اعتراض گسترده‌ای از سوی مردم منطقه" قلعه‌نو" نیشابور به سخنان محمد مایلی‌کهن صورت گرفت تا دست‌اندرکاران اجرایی این منطقه نسبت به بی‌احترامی صورت گرفته از سوی سرمربی تیم فوتبال سایپا به اهالی منطقه " قلعه‌نو " واکنش شدیدی از خود نشان دهند.

حسین سبحانی نیا نماینده مردم نیشابور در مجلس شورای اسلامی ضمن ابراز تاسف از اظهارات محمد مایلی کهن سرمربی تیم فوتبال ساایپا رفتار سرزده از وی را غیر اخلاقی توصیف کرد و خطاب به وی اعلام کرد: مردم منطقه " قلعه‌نو" خواستار این مساله هستند تا محمد مایلی کهن هر چه سریعتر سخنان خود را اصلاح کند و به صورت رسمی از رسانه ملی از آنها دلجویی و عذرخواهی کند چرا که وی به صورت مستقیم محل زندگی آنها را مورد تمسخر قرار داده است، اگر این اتفاق به سرعت روی ندهد مردم منطقه "قلعه‌نو" بر اساس حقوق شهروندی این حق را دارند که از وی به مراجع قضایی شکایت کنند.

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در ادامه گفت و گو خود با خبرنگار شبکه ایران توضیح داد: برخلاف تصور برخی آقایان مردم منطقه "قلعه‌نو" جزو مردم متدین و انقلابی ایران اسلامی هستند و در تمامی عرصه‌ها نشان دادند تا پای جان حاضرند برای حفظ ارزش‌های نظام جمهوری اسلامی جانفشانی کنند، این حرکت اصلا درست نیست برخی افراد که امروز در تهران زندگی می‌کنند بدون توجه به شخصیت افراد ساکن در دیگر مناطق محل زندگی آنها را مورد تمسخر قرار دهند.

وی با اشاره به این که سرمربی تیم فوتبال سایپا از مدت‌ها قبل با امیر فلعه‌نویی دچار اختلاف نظر و سلیقه بودند، این امر را اتفاقی کاملا طبیعی و منطقی دانست اما در ادامه گفت: شاید تفکرات مایلی کهن و قلعه‌نویی با هم سنخیتی نداشته باشد اما این دلیل نمی‌شود که سرمربی تیم فوتبال سایپا از نام خانوادگی قلعه‌نویی سواستفاده کند و محل تولد اجداد قلعه‌نویی را به تمسخر بگیرد.حرکتی که از سوی آقای مایلی کهن صورت گرفته به دور از اخلاق ورزشکاری است و این حق طبیعی مردم منطقه " قلعه نو " نیشابور است که از رفتار ایشان دلگیر شده باشند.

حسین سبجانی‌نیا در بخشی دیگر از سخنانش تاکید کرد: من به محض شنیدن این موضوع بررسی‌های‌کارشناسی خود را آغاز کردم تا پیگیر حقوق مردم منطقه باشم، امیدوارم که منظور مایلی کهن توهین نباشد چرا که اگر این مساله به اثبات برسد با جدیت تمام این مساله را پیگیری خواهیم کرد و تا زمانی که نتیجه لازم حاصل نشود دست از پیگیری برنمی‌داریم، مربیان و ورزشکاران ما باید باید به این جایگاه برسند که در واکنش به انتقادهای وارده از سوی دیگران تنها با استفاده از منطق و روش‌های درست پاسخگوی انتقادات باشند نه این که با تخریب‌های ناجوانمردانه به اصالت‌ها و عقاید طرف دیگر بی‌احترامی کنند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...