ياري: با ميثاقيان به توافق رسيديم؛ ميثاقيان: تكذيب ميكنم
پس از شكست 3- يك ابومسلم مقابل ملوان مدير عامل ابومسلم از قطعي شدن حضور اكبر ميثاقيان و علي حنطه در اين تيم خبر داد.
اين درحالي بود كه اكبر ميثاقيان در گفتوگو با خراسان هر گونه تماس تلفني از سوي مديرعامل باشگاه ابومسلم را تكذيب كرد. محمد ياري مديرعامل ابومسلم در اين رابطه به خراسان گفت: «تنها كساني كه مي توانند در شرايط فعلي به ابومسلم كمك كنند و اين تيم را از بحران خارج نمايند، اكبر ميثاقيان و علي حنطه هستند و به همين دليل با هر دوي آنها صحبت كرديم و به نتيجه رسيديم. قرارداد داخلي علي حنطه در باشگاه بسته شده است و امروز در هيئت فوتبال خراسان رضوي به ثبت ميرسد. 90 درصد كار نيز با اكبر ميثاقيان انجام شده و تنها منتظريم وي به مشهد بيايد و با او نيز قراردادمان را امضا كنيم.»
وي در خصوص اينكه كدام يك از اين دو مربي، سرمربي ابومسلم ميشود اظهار داشت: «ما دو پست خالي بر روي نيمكت تيم داريم كه يكي مدير فني است و ديگري سرمربي. به عقيده من مدير فني تيم سمتش از سرمربي هم بالاتر است و شايد ميثاقيان را در اين سمت منصوب كنيم.»
اما اكبر ميثاقيان كه در حال حاضر سرمربي شهرداري تبريز است در خصوص ادعاي ياري به خراسان گفت: «در اين باشگاه هيچ چيز سر جاي خودش نيست، مگر الكي است كه من از تبريز بيايم و سرمربي ابومسلم شوم. من با شهرداري تبريز قرارداد دارم و اصلا با آقاي ياري هيچ تماسي نداشتم. مشكل ابومسلم مربي نيست بلكه همين مديريتهاي غلط است، اصلا مگر ياري مدير عامل است كه نظر ميدهد. من با شهرداري تبريز قرارداد دارم و قرار نيست فعلا اين تيم را ترك كنم.»


