شفيعزاده: سعيدلو به فكر تيمهاي خصوصي باشد
مديرعامل باشگاه استقلالاهواز گفت: از رئيس سازمان تربيت بدني ميخواهم به فكر تيمهاي خصوصي باشد.
شهرام شفيعزاده در گفت و گو با فارس، درباره مشكلات باشگاههاي خصوصي عنوان كرد: نميدانم چرا هيچ كس به فكر تيمهاي خصوصي نيست. كاش مشاوران آقاي سعيدلو از ايشان بخواهند همان طرحهايي كه رئيس سازمان قبلي براي حمايت تيمهاي خصوصي در نظر داشت اجرا شود و براي اجراي آن زمان از دست نرود.
وي افزود: چرا عدالت در فوتبال ايران نيست؟ بعضي تيمها بايد از بازيكن سرباز استفاده كنند و بودجه دولتي هم دريافت كنند اما شماري از تيمها بايد از جيب خود هزينه كنند. واقعا مسئولان ما چه فكري ميكنند؟ من اگر تيمداري ميكنم فقط به عشق هواداران است.
مديرعامل استقلال اهواز درباره اينكه چرا با وجود مشكلات متعددي كه دارد، حاضر است باز در فوتبال ايران سرمايهگذاري كند، تاكيد كرد: براي اينكه در هيچ جاي دنيا تيمهاي خصوصي فقط از جيب خود خرج نميكنند. مثلا در آلمان دولت 40 درصد به تيمهاي خصوصي كمك ميكند، از بليتفروشي خود درآمد دارند اما در ايران هيچ چيز سر جايش نيست.
شفيعزاده اظهار داشت: دلم ميخواهد حرفهايم به گوش آقاي احمدينژاد برسد. همه ميدانند ايشان و سالم كار ميكند. شايد خيلي از مسائل به گوش رئيسجمهوري نميرسد اما از آقاي سعيدلو كه در دولت نهم معاون اول ايشان بوده به خوبي از مشكلات فوتبال آگاه است توقع اين است مشكلات مالي تيمهاي خصوصي را حل كند.
وي در مورد اينكه چرا تيمداري را رها نميكند، گفت: امتياز تيمي را خريدهايم و تا زماني كه بتوانيم تيمداري ميكنيم. آنقدر به اين كار ادامه ميدهيم تا دستهاي خود را به علامت تسليم بالا ببريم اما همه ميدانيم تيمهاي خصوصي با چه مشكلاتي دست و پنجه نرم ميكنند. نمونه بارز آن ابومسلم،پيام مشهد، شيرين فراز است.
مديرعامل استقلال اهواز با بيان اينكه بعضيها فكر مي كنند كه من از كنار تيمداري به ثروت رسيدهام ادامه داد: اين طرز تفكرها خندهدار است. يكي به من پاسخ بدهد مگر فوتبال ايران سود هم دارد؟ من از مسئولان سئوال دارم چرا نمي خواهند از ما حمايت كنند ؟مگر آنها نميبينند كه چطور جوانان ما در ورزشگاهها خود را تخليه ميكنند؟
شفيعزاده با انتقاد از مسئولان استاني خوزستان تصريح كرد: استاندار خوزستان قبل از بازي استقلال اهواز مقابل برق شيراز در فصل گذشته در جلسهاي گفت اگر تيم در ليگ برتر حفظ شود براي فصل جديد كمكهاي زيادي به اين باشگاه ميكنم. تاكنون يك ريال هم به باشگاه استقلال اهواز كمك نشده اما متاسفانه عدهاي اطلاعات غلط به هواداران ميدهند.
وي افزود: اگر كسي يك ريال به استقلال اهواز كمك كرده باشد بايد سند آن موجود باشد و به حساب باشگاه پول ريخته باشند در حالي كه چنين چيزي وجود ندارد. اين سئوال را دارم مگر خون مردم استانهاي ديگر از خون مردم خوزستان رنگينتر است؟ چه طور است مسئولان استانهاي ديگر با جان و دل براي تيمهاي خود كار ميكنند اما مسئولان استان خوزستان اين همه بيتفاوت هستند.
شفيعزاده با اشاره به ديدار مقابل شاهين بوشهر و حضور مسئولان ورزشي بوشهر در اهواز گفت: در اين بازي تمام مسئولان بوشهر در ورزشگاه تختي حاضر بودند اما از مسئولان استان خوزستان هم يك نفر هم در ورزشگاه نبودند. ابتداي فصل جاري با معاون استانداري جلسه داشتيم و ايشان قول داد كه امكاناتي در اختيار تيم قرار دهد ولي يك وعده از آن همه قول عملي نشده است.
مديرعامل استقلال اهواز با بيان اينكه با وجود همه مشكلاتي كه داشته با همه بازيكنان فصل گذشته تسويه حساب كرده است، يادآور شد: بازيكنان را به سه قسمت تقسيم كردهايم تا پولهايشان را بدهيم. تا به حال به دو قسمت از آنها مطالباتشان را پرداخت كردهايم. البته دغدغه ديگري كه داريم مربوط به چند بازيكن فيكس ما است كه هنوز نتوانستهايم پول آنها پرداخت كنيم يك ماه و نيم قبل نامهاي به تربيتبدني ارسال كرديم تا پول قرض بدهند اما جوابي نشنيديم.
شفيعزاده درباره داوريها اظهار داشت: ابتداي فصل مشكلاتي با عنايت داشتم كه به رسم ادب به او زنگ زدم تا مشكلات حل شود اما در يكي دو هفته گذشته مشكلات داوري همچنان ادامه داشته البته من همه اين موارد را به عهده خود عنايت ميگذارم.
مديرعامل استقلال اهواز در باره انتخاب نويد مظفري براي بازي چهارشنبه مقابل پيكان خاطرنشان كرد: نميدانم چرا هر بار با تيم پيكان بازي داريم نويد مظفري بايد داور اين بازي باشد؟ كميته داوران بر چه اساسي اين داور را براي استقلال اهواز انتخاب ميكند در حالي كه هر بار داور بازيهاي ما بوده نتيجه را واگذار كرديم.


