اسنايدر: دوباره متولد شدم
مهاجم هلندي اينترميلان ايتاليا با درخشش در دقايق پاياني تيمش را برابر اودينزه به پيروزي رساند.
به گزارش فارس و به نقل از يورواسپورت، وسلي اسنايدر كه براي درخشش در لباس اينترميلان لحظه شماري ميكرد موفق شد در دقايق پاياني ديدار تيمش برابر اينترميلان در هفته ششم گل بزند.
اسنايدر با رعايت ادب كه از سوي او قابل پيش بيني بود هيچ اشاره اي به دوران بازي خود در لباس رئال مادريد و بي مهري بي معني مقامات و مربيان اين باشگاه نكرد و تنها به بيان ويژگي هاي بازي خود پرداخت.
وي گفت: احساس مي كنم كه دوباره متولد شدم و حالا بايد به روزهاي طلائي خود بينديشم. من در لباس اينترميلان حق خود را از دنياي فوتبال مي گيرم.
اين بازيكن افزود: خوشحالم كه با درخشش من اينترميلان به پيروزي رسيد و اميدوارم اين درخشش تداوم داشته باشد.
در اولين شب از هفته هفتم رقابتهاي سري A ايتاليا اينترميلان با نتيجه 2 بر يك برابر اودينزه به برتري دست يافت.
گلهاي اينترميلان را استانكوويچ 22 و اسنايدر 91 به ثمر رساندند و تك گل تيم فوتبال باشگاه اودينزه را نيز دي ناتاله در دقيقه 27 به ثمر رساند.


