بازدید 36855
۲
اولتیماتوم همزمان با منتشرنشده‏هایی از یک پنهان‏کاری؛

تعویق بازیها و حذف کرسی ثمره تور سیاحتی زیارتی به ممالک عربی!

ذکر این موضوع نیز ضروری است که تنها برای اعزام سه نفر به این بازیها مجوز شورای برون مرزی صادر شده و حال اینکه با زیرپا گذاشتن سهمیه سه نفره، انگیزه سفر با مسئولان دبیرخانه و انفورماتیک بدون مجوز قانونی به ریاض چه بوده، هیچ‏کس آگاهی ندارد. این نفرات در حالی اعزام شدند که شایسته معاون دبیر ستاد بازیها از اعزام به این اجلاس بازماند و نتوانست در میان میهمانان ویژه ایرانی در سرزمین اعراب باشد.
کد خبر: ۶۳۱۳۲
تاریخ انتشار: ۱۷ شهريور ۱۳۸۸ - ۱۳:۱۸ 08 September 2009
سفر کاروان ایران به عربستان جهت شرکت در اجلاس فدراسیون همبستگی کشورهای اسلامی که منجر به تایید تعویق شش ماهه بازیهای کشورهای اسلامی با طرح بهانه آنفولانزای خوکی و متقاعد کردن کشورهای عضو به خطرساز بودن این بیماری شد، با رفتارهایی از پیش از اعزام این کاروان به ریاض تا زمان بازگشت همراه شد که تمامی ناگفته‏های این سفر را در معرض انتشار قرار داد و این رسانه را در این الزام اخلاقی قرار دهد که راساً به اطلاع‏رسانی در خصوص این بازیها و اتفاقات به وقوع پیوسته از زمان قبول میزبانی توسط مسئولان کشورمان و شرایطی که میزبانی پذیرفته شد تا تعویق آن بپردازد و از آسیب‏دیدگی کشور جلوگیری کند.

به گزارش خبرنگار ورزشی تابناک؛ پس از تعویق یک سویه دومین دوره بازیهای کشورهای اسلامی با مصوبه هیات وزیران، تعیین سرنوشت این بازیها به نشست مجمع عمومی فدراسیون همبستگی کشورهای اسلامی در ریاض موکول شد و بر این اساس مقرر گردید کاروانی از مسئولان ایران جهت شرکت در این اجلاس که با حضور مسئولان بلندپایه کشورهای اسلامی برگزار می‏شد، راهی پایتخت عربستان شوند.

با معرفی محمد علی‏آبادی به عنوان گزینه وزارت نیرو به مجلس شورای اسلامی جهت اخذ رای، حضورش در راس گروه اعزامی از ایران به عنوان رئیس ستاد برگزاری دومین دوره بازیهای کشورهای اسلامی منتفی شد و بهرام افشارزاده قائم مقام ستاد برگزاری این بازیها در راس این گروه با همراهی حسن میرزاآقابیگ و چند تن از کارمندان ستاد برگزاری بازیها راهی این اجلاس شد. در این ارتباط به جز افشارزاده، سایر نفرات زودتر از زمان اجلاس نیز به ریاض سفر کردند که همین امر باعث شد ذره‏بین افکارعمومی بر روی این سفر قرار بگیرد.



مشکل از آنجا آغاز شد که مشخص گردید به جای یک گروه مدیریتی، مریم مقدس مسئول انفورماتیک و شهرزاد ثابت مسئول دبیرخانه بازیهای کشورهای اسلامی نیز به دلایل نامعلوم در گروه اعزامی بوده‏اند و علاوه بر این دو محمد شریفی به عنوان تصویربردار ستاد برگزاری بازیها اعزام شد تا از اجلاس مذکور همچون مراسم گذشته فیلم تهیه کند(!) اما در ادامه مشخص شد شریفی نیز قبلاً به عنوان نماینده شرکت طرف قرارداد بازیها (تکنوجیم یا همان کالاگستر) با این ستاد همکاری داشته است!

این اجلاس در شرایطی با حضور کاروان ایران با ترکیب مذکور که اعزامشان توجیهی نداشت نهم و دهم شهريور ماه برگزار شد که ابتداً حرف ایران برای تعویق بازیها و همچنین برگزاری آن شش ماه پس از این پیش رفت اما به واسطه غیبت محمد علی‏آبادی کرسی نایب‏رئیسی ایران که تا پیش از این در فدراسیون همبستگی کشورهای اسلامی در اختیار قراخانلو بود، از دست رفت و این کرسی که نام ایران از آن حذف شد به سایر کشورهای اسلامی تعلق گرفت.

این اتفاقات در لفافه باقی ماند و افشارزاده پس از پایان اجلاس شبانه به تهران بازگشت اما در شرایطی که رئیس گروه اعزامی ایران بازگشته بود و عملاً هیچ فعالیتی بدون حضورش مسیر نبود، میرزاآقابیگ و شریفی و دو تن از بانوان در عربستان باقی ماندند و پس از سفر به دیگر شهرهای عربستان که احتمالاً برای سفر حج بوده، راهی امارات شدند و در امارات نیز اقامت کردند و سپس پس از چندین روز  از تمام اجلاس بامداد دیروز وارد تهران شدند.

همزمان با بازگشت میرزاآقابیگ و مسئولان دبیرخانه و انفورماتیک ستاد بازیهای کشورهای اسلامی، برای رفع و رجوع اتفاق به وقوع پیوسته خبر تابناک مبنی بر اینکه این اشخاص بدون مجوز شورای برون مرزی و به شکل غیرقانونی و صلاحديد ميرزا آقابيگ(!) راهی این رویداد شده‏اند تایید شد اما عنوان شد مسئولان دبیرخانه و انفورماتیک که جزو بانوان هستند براي انجام پاره ای امور اين افراد را انتخاب شده‏‏اند! با این حال به هیچ عنوان مشخص نشده برای چه اموری انتخاب شده‏اند، به دلیل آنکه راه‏اندازی دبیرخانه در حاشیه اجلاس ریاض برای ایران لازم نبود و سیستم‏های کامپیوتری نیز وجود نداشته که نیاز به تعمیرات داشته باشد.

البته در  توضیحات مسئولان ستاد دومین دوره بازیهای کشورهای اسلامی تاکید شده که بانوان مذکور با هزینه شخصی راهی این اجلاس شده‏اند که این پرسش را مطرح می‏سازد، اگر برای انجام اموری خاص از سوی ستاد بازیها اعزام شده‏اند، چه ضرورتی به پرداخت هزینه‏ها توسط خود ایشان است؟ البته در صورت اصرار بر پرداخت هزینه چندمیلیونی اعزام و اقامت چند روزه این بانوان توسط خود ایشان، ضروری است برای شفاف‏سازی و رفع ابهام فیش‏های جداگانه واریز رقم چند میلیونی هزینه این اعزام توسط این بانوان در تاریخی پیش از این اعزام منتشر شود، چرا که ستاد بازیها نقش موسسه خیریه را دیگر نباید ایفا کند که عده‏ای را برخلاف موازین اعزام کند و دست آخر نیز پس از بازگشت برای مطالبه بدهی‏اش به دنبال بدهکاران بدود.

اما اگر بر این گفته مسئولان صحه گذاشت گروه اعزامی از ایران با خود نفراتی را برده که هیچ نقشی نداشته‏اند و با اقامت یک هفته‏ای در ممالک عربی (شهرهای عربستان و امارات) و پرداخت هزینه عملاً نقش توریست را بازی کرده‏اند، آیا نباید به مسئولان کمیته ملی المپیک به عنوان متولیان بازیهای کشورهای اسلامی که اتفاقاً بلیت اعزام این نفرات را نیز تهیه کرده‏اند خرده گرفت که فلسفه تایید چنین اعزامی چه بوده است؟ 

آیا باید به گونه‏ای برنامه‏‎ریزی شود که یک سفر مهم کاری از یک سو برای عده‏ای حکم تور سیاحتی زیارتی را پیدا کند و عده‏ای شش روز پس از پایان آن به تهران باز گردند و از سوی دیگر یک شخص جایگزین علی‏آبادی در کاروان اعزامی قرار نگیرد که بتواند کرسی نایب‏رئیس را برای او اخذ کرد و یا اگر پیگیری چنین رویه‏ای میسر نبود، حداقل دو مدیر ارشد آشنا به روابط بین‏الملل جهت رایزنی به جای این دو نفر اعزام می‏شود؟

همچنین عنوان شده فيلم بردار ایرانی اعزامی به رياض، قبلاً به عنوان نماينده شرکت تكنوجيم ایتالیایی تکنوجیم با وی همکاری نمی‏شده که باید توجه ایشان را به نامه رسالی از ستاد بازیها به یکی از ادارات کل تربیت‏بدنی به تاریخ یازده مردادماه سالجاری اشاره کرد که طی آن، محمد شریفی به عنوان نماینده شرکت تکنوجیم برای بازدید و تجهیز سالن‏ها به وسایل بدنسازی این شرکت معرفی شده است.

با توجه به این نامه‏نگاری که دیگر انکار مسئولیت شریفی را در تکنوجیم غیرممکن می‏سازد، مجدداَ این پرسش طرح می‏شود که چگونه نماینده شرکت تکنوجیم که طرف قرارداد به ستاد بازیها است، پیش از آنکه نماینده این ستاد باشد، نقش فیلمبردار ستاد را برعهده داشته و از آن سو پس از این سر از یک شرکت ایتالیایی درآورده است و مجدداً نقش فیلمبردار ستاد بازیها را برعهده گرفته است؟! آیا نباید نماینده این شرکت ارتباطی با این ستاد نداشته باشد یا پروژه فیلمبرداری از این بازیها نیز به تکنوجیم یا شرکت واسطه آن که در زمینه ساخت لوازم بدنسازی فعالیت دارند، سپرده شده است؟!

در آخر نیز موضوعی جگرسوز طرح شده که عین پنهان‏کاری است و آن اینکه تنها علت تعویق این بازیها که انگیزه ایران نیز از پیگیری تعویق محسوب می‏شده، آنفولانزاي خوكي است و در واقع در موقعیتی که حتی نامه وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی لغو این بازی‏ها را به دلیل احتمال شیوع آنفولانزای خوکی در حین برگزاری این رویداد در مهر و آبان ماه سال جاری صراحتاً مورد تایید قرار نمی‏داد و هیات وزیران راساً چنین تصمیمی گرفت، واقعیت مانده در پس پرده همچنان از منظر مردم دور نگه داشته شده و اینچنین منافع ملی نادیده انگاشته می‏شود.

از این حیث با توجه به توصیه‏های مکرر این رسانه مبنی بر در میان گذاشتن واقعیت‏ها با مردم که با پرهیز برخی مسئولان و حتی نشر اکاذیب توسط ایشان روبرو شد، به مسئولان ستاد برگزاری بازیهای همبستگی کشورهای اسلامی این بار به صورت علنی از زمان انتشار این مطلب تنها 72 ساعت اولتیماتوم داده می‏شود تا برای حفظ منافع ملی واقعیات را در خصوص این بازیها به شکلی شفاف با مردم در میان بگذارند و با متخلفان برخورد کنند؛ در غیر این صورت اسناد مربوط به پشت کردن به مصالح ملت ایران که هیچ صاحب منصبی در تاریخ ایران تاکنون به آن تن نداده بود، منتشر خواهد شد.
تور تابستان ۱۴۰۳
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
اين چنين جگر سوخته ام آرزوست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ببینیم 72 ساعت بعد چی میشه!
دمتون گرم خدا حفظتون کنه
20
20
برچسب منتخب
# حمله به کنسولگری ایران در سوریه # جهش تولید با مشارکت مردم # اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل
آخرین اخبار