صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
غرض‌ورزی رسانه‌های عربی، این بار؛

برداشت وارونه از خطبه‌های آیت‌الله امامی کاشانی

این رسانه عربی نیز نوشت: اتفاق بسیار نادری است که گردش نگاه مسئولان ایران از خارج به داخل معطوف شده و از تریبون نماز جمعه تهران، خطیب جمعه خواهان اولویت دادن به حل مشکلات داخلی به جای پرداختن به مسأله صدور انقلاب به بیرون شده است...
کد خبر: ۶۲۶۸۸
| |
17338 بازدید

سرویس بین‌الملل «تابناک» ـ برخی از روزنامه‌های عربی منطقه، سخنان روز گذشته خطیب نماز جمعه تهران را عقب‌نشینی جمهوری اسلامی ایران از آرمان‌های امام خمینی(ره) تعبیر کرده‌اند.

«القدس العربی» در شماره امروز خود نوشت: امامی کاشانی پیشنهاد داده است که «اندیشه صدور انقلاب» را به «اندیشه اصلاح درونی نظام» تبدیل کنیم و این به معنای عقب‌نشینی آشکار از اندیشه‌های رهبر کبیر انقلاب اسلامی ایران است که برای نخستین بار از سوی یک مقام بلند مرتبه ایران گفته می‌شود!

این روزنامه می‌افزاید: تأکید امامی کاشانی بر اختلافات درونی ایران و بی ارتباط بودن آن به عوامل خارجی نیز از نکات قابل توجه است و اینکه مسئولان نظام ایران به اختلافات عمیق بین سران جمهوری اسلامی پی برده‌اند.

«الشرق الاوسط» نیز تحلیل خود را اینگونه می‌نویسد: اتفاق بسیار نادری است که گردش نگاه مسئولان ایران از خارج به داخل معطوف شده و از تریبون نماز جمعه تهران، خطیب جمعه خواهان اولویت دادن به حل مشکلات داخلی به جای پرداختن به مسأله صدور انقلاب به بیرون شده است.

این روزنامه، ارایه «قرائت جدید از صدور انقلاب» را حادثه نادر و بی بدیل در جمهوری اسلامی ایران نامید و افزود: برای نخستین بار از مفهوم صدور انقلاب، تفسیر تازه‌ای ارايه می شود و این موضوع، بیانگر حوادث پشت پرده زیادی است که در نگاه مردان دین و مردان سیاسی ایران رخ داده است.

گفتنی است، این وارونه سازی در حالی صورت می‌گیرد که آیت‌الله امامی کاشانی در سخنان خود، رسیدگی به مسائل داخلی و پرداختن به مسائل بیرونی را، هر یک در جای خود و متناسب با نیاز، ضروری دانسته بود.

آن بخش از سخنان ایشان که مورد نظر رسانه های یادشده بوده اینگونه ایراد شده است که:ما امت وسط هستيم مي خواهيم به دنيا هم بگوييم شما هم بياييد ، حرف ما به دنيا اين است، اگر بخواهيم در نوشته‌هايمان شروع به آبرو بردن كنيم، آنگاه دود مي كند و چشم همه را مي گيرد. بنابراين اين بحث‌ها براي صدور انقلاب كه الان وقتش هست ضرر دارد. نبايد برخوردها، حرف‌ها و نوشته‌هاي ما جوري باشد كه گروهي بخواهد گروهي را و گروه ديگر گروه ديگري را زمين بزند.


مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۰۳ - ۱۳۸۸/۰۶/۱۴
اگر بيگانه نظر ندهد مردم ايران بهتر تفسير ميكنند
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۳۳ - ۱۳۸۸/۰۶/۱۴
بجاي انتقاد از دشمنان به دوستان توصيه كنيد بگونه اي صحبت كنند كه دشمنان نتوانندسو استفاده كنند.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۴۷ - ۱۳۸۸/۰۶/۱۴
چرا متن اصلی صحبت ایشان را نگذاشتهاید؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۴۷ - ۱۳۸۸/۰۶/۱۴
قبول کنید که روفوزه شدید.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۰۲ - ۱۳۸۸/۰۶/۱۴
حرف حساب چه اشکالی داره
ناشناس
|
United States
|
۱۳:۰۷ - ۱۳۸۸/۰۶/۱۴
من يه سؤال از تابناک و ساير دوستان دارم: چرا هرچی در رسانه های خارج کشور پخش ميشه غرض ورزی هستش؟؟؟؟؟ چيزايی که تو رسانه های دولتی پخش ميشه چيه اونوقت؟؟!!! لابود در جهت تثبيت نظام بايد به ترويج دروغ و ريا بپردازيم، نه؟؟؟؟ جمعش کنين لطفا اينهمه ....،
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۱۴ - ۱۳۸۸/۰۶/۱۴
الشرق بنویسد چرا پس از 60 سال هنوز فلسطین در چنگال صهیو نیستهاست
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۱۸ - ۱۳۸۸/۰۶/۱۴
توهم توطئه درد اول و آخر ماست. ایشون در 3 نماز جمعه اخیرشون مستقیم و غیر مستقیم گفتندکه به خودمون بپردازیم. دست قاری این برداشت درد نکنه که مخاطبان صحبت های آقای کاشانی و یکم از یکسو نگری نجات داد.
دست از سراین عینک بردارید و در گفته ها تأمل کنید.
ناشناس
|
Germany
|
۱۳:۲۶ - ۱۳۸۸/۰۶/۱۴
يه سوال هممن دارم!
چطور رسوايي اسراييل توسط روزنامه هاي غريس رو توي بوق و كرنا ميكنن اما حرفهاي همون روزنامه ها در مورد ايران كذب به حساب مياد ؟!؟!؟!
ناشناس
|
-
|
۱۳:۴۷ - ۱۳۸۸/۰۶/۱۴
چه اشکالی داره بجای کارهای بی سرانجام به مشکلات داخلی برسيم؟؟
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...