اقدام جالب مالزی برای جذب گردشگران عرب
مالزی برای جذب گردشگران مسلمان عرب دست اقدام به پخش آگهی های تبلیغاتی به زبان عربی هم می کند .
به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از شبکه تلویزیونی ان اچ کی ژاپن؛ دولت مالزی تلاش های زیادی می کند تا شمار گردشگران خارجی در این کشور را افزایش دهد.
مالزی که یک کشور اسلامی است و زیرساختهای زیادی برای جذب گردشگران مسلمان دارد ،سرمایه گذاری زیادی می کند تا همچنان شمار گردشگران ورودی به این کشور را افزایش دهد.
مقایسه آماری نشان می دهد شمار گردشگرانی که ازسال هزار و نهصد و نود هشت تاکنون به مالزی سفر کرده اند افزایش بسیار چشمگیری داشته است.
در ده سال گذشته تعداد گردشگران خارجی در مالزی تقریبا چهار برابر شده است. در سال هزار و نهصد و نود هشت شمار گردشگران درمالزی پنج میلیون و پانصد هزار نفر بود اما درسال دوهزار وهشت شمار آنها به بیست و دو میلیون نفر رسید و چهارده میلیارد دلار درآمد برای این کشور داشت.
یکی از برجسته ترین تبلیغات صنعت گردشگری مالزی شعار"مالزی ، واقعا آسیایی "است که در شبکه های مختلف بین المللی پخش می شود .
قبل از فرارسیدن ماه رمضان شمار زیادی گردشگر مسلمان به مالزی می روند . آمارها نشان می دهد سال گذشته حدود دویست و نود هزار گردشگر مسلمان به مالزی سفر کردند .
این میزان در مقایسه باسال قبل از آن هفت درصد افزایش نشان می دهد .
گردشگران مسلمان به خصوص بعد از حملات یازدهم سپتامبردوهزار ویک احساس می کنند درمالزی خیلی راحت هستند.
زنان مسلمان هم می گویند در کشور مالزی از اینکه با حجاب باشند احساس نگرانی ندارند و راحت هستند چون دیگر کسی به عنوان یک زن با حجاب به آنها خیره نمی شود.
عزیزان نورالدین معاون سازمان گردشگری مالزی می گوید : گردشگران عربی بیشترین پولها را در مالزی خرج می کنند از این رو سازمان گردشگری مالزی به شدت علاقه دارد تا این گردشگران بیشتر به مالزی سفر کنند.
یک گردشگر عرب از کشور عمان هم گله داشت که فروشندگان مالزیایی وقتی می فهمند مشتری آنان عرب است قیمتها را افزایش می دهند.
هتلهای مالزی برای جذب گردشگران عربی در زمان اوج سفرها، کارکنان مسلط به زبان عربی را افزایش می دهد علاوه برآنکه شبکه های تلویزیونی عربی بیشتری را از طریق ماهواره دریافت می کنند.


