ورزشی »
پيشنهاد تازه پرس به بايرن مونيخ:
قرارداد رئال با ريبري تا سال 2015
من بارها براي خريد اين بازيكن اقدام كردم و با علم به مصدوميت پنهان شده اين بازيكن نيز حاضر بودم او را به خدمت بگيرم اما اكنون ديگر دير شده و تلاش شما براي فروش او به من بيهوده است.
کد خبر: ۵۸۷۸۰
| | 1618 بازدید
مديرعامل باشگاه رئالمادريد به باشگاه بايرن مونيخ آلمان پيشنهاد عقد قرارداد داخلي با ريبري را داد.
به گزارش فارس و به نقل از ماركا، فلورنتينو پرس در نامهاي خطاب به همتاي آلماني خود نوشته است: شخصا از وضعيت بدي كه براي ريبري پيش آمده ناراحتم اما مسئول اين اوضاع مقامات باشگاه بايرن مونيخ و وكيل اين بازيكن است. من بارها براي خريد اين بازيكن اقدام كردم و با علم به مصدوميت پنهان شده اين بازيكن نيز حاضر بودم او را به خدمت بگيرم اما اكنون ديگر دير شده و تلاش شما براي فروش او به من بيهوده است.
وي در ادامه آورده است: حاضرم فرانك ريبري را با قراردادي داخلي از سال 2010 تا پايان سال 2015 به مبلغي كمتر از رقم پيشنهادي قبلي خريداري كنم.
رقم قبلي پيشنهادي رئال به ريبري 35 ميليون يورو بود. هنوز واكنشي از سوي مقامات بايرني منتشر نشده است.
گزارش خطا
نظرسنجی
آیا جام جهانی میتواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟


