ميلان «هونتلار» را به خدمت گرفت
طبق گزارش منتشره در کوريره دلوسپورت، سران روسونري ، ستاره هلندي رئال مادريد را با قراردادي 15 ميليون يورويي به خدمت گرفتند و اين ستاره 5 شنبه، قراردادي 3 ساله را به امضا خواهد رساند.
به گزارش ايسنا؛ سران روسونري پس از ناکامي در به خدمت گرفتن لوئيس فابيانو، مهاجم برزيلي سويا ناکام ماندند،براي خريداري کلاس يان هونتلار ، مهاجم جوان رئال وارد ميدان شدند و پس از اطمينان از اين انتقال، ديگر به دنبال مهاجم جديدي نخواهند بود.
طبق گزارش روزنامه کوريره دلوسپورت،روز 5شنبه هونتلار قراردادي سه ساله را به امضا خواهد رساند و تا سال 2013 در رختکن روسونري خواهد ماند و در ازاي هر فصل حضور در سن سيرو، 3.5 ميليون يورو دريافت خواهد کرد. سيلويو برلوسکوني، صاحب باشگاه ميلان روز 4شنبه اعلام کرده بود که سران اين باشگاه به زودي يک مهاجم تمام عيار را خريداري خواهد کرد و به نظر مي رسد که آنها ستاره مورد علاقه شان را يافته اند و اين ستاره کسي به جز هونتلار نيست.
هونتلار 25 ساله، پيش از اين پيشنهاد 18 ميليون يورويي باشگاه اشتوتگارت را رد کرد. او در ژانويه گذشته با قراردادي 20 ميليون يورويي به رئال پيوست و در 20 حضورش در ترکيب کهکشاني ها، توانست 8 بار به گل برسد.


