صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ميلان ـ يوونتوس در ايستگاه آخر

کد خبر: ۵۷۵۷۹
| |
1528 بازدید

اينتر قهرمان سال قبل سري A در اولين بازي فصل با تيم تازه صعود کرده باري مقابله مي‌کند و ميلان و يوونتوس در آخرين هفته به مصاف يکديگر خواهند رفت.

به گزارش ايسنا؛ فصل 2009-2010 رقابت‌هاي سري A قرعه‌کشي شد. در اولين هفته اين رقابت‌هاي اينتر قهرمان فصل گذشته به مصاف تيم تازه صعود کرده باري مي رود. اينتر در بازي‌هاي سال قبل در ديدارهاي خانگي شکست ناپذير بود و مي‌خواهد اين روند را در رقابت‌هاي اين فصل هم ادامه دهد.

درهفته نخست رم با جنوا بازي خواهد کرد و يوونتوس با کيه وو و ميلان با سمپدوريا روبرو خواهند شد. ولي مهمترين اتفاق قرعه کشي سي و هشت هفته رقابتهاي اين فصل فوتبال باشگاهي ايتاليا اين است که در هفته آخر ميلان و يوونتوس روبروي هم خواهند ايستاد. ديگر بازي کليدي فصل را در هفته دوم در تقابل ميلان و اينتر رقباي همشهري که دربي مادونينا را برگزار مي کنند، شاهد خواهيم بود.

در همين هفته يوونتوس و رم هم با يکديگر مسابقه خواهند داد. در هفته پانزدهم هم دربي رم انجام خواهد شد و درست در همان هفته دربي ايتاليا ميان يووه و اينتر برگزار مي شود.

فصل جديد رقابت‌هاي سريA از روز 22 آگوست آغاز و روز 16 ماه مي به پايان خواهد رسيد تا تيم ملي فوتبال اين کشور در صورت صعود به جام جهاني آينده، سه هفته قبل از شروع اين رقابتها، فرصت آمادگي داشته باشد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟