در نخستين روز از اردوي انگليس رخ داد؛

توقف قهرمان اروپا برابر تاتنهام

47 هزار و 500 تماشاگر از نزديك تماشاگر اين ديدار بودند و موفق شدند با بليت خريداري شده از تخفيف خوبي براي خريد كارت هواداري بارسلونا استفاده كنند.
کد خبر: ۵۶۹۹۵
| |
1623 بازدید
بازيكنان گوارديولا برابر تاتنهام به تساوي يك بر يك رضايت دادند.

به گزارش فارس و به نقل از آس اسپانيا، اولين روز از اردوي انگليسي بارسلونا با توقف قهرمان لاليگا و اروپا همراه بود.

در اين بازي كه هر دو تيم از تمام توانايي هاي فني خود بدون محدوديت تعويض استفاده مي كردند، بوخان كركيچ در دقيقه 32 براي بارسلونا گلزني كرد؛ اما ليورمور در دقيقه 83 اين گل خورده را در ورزشگاه نيو‌ويمبلي جبران كرد.

8 بازيكن از تيم بارسلونا B نيز در اردوي انگليسي بارسلونا شركت كرده اند و در اين ديدار نيز فرصت بازي يافتند.

47 هزار و 500 تماشاگر از نزديك تماشاگر اين ديدار بودند و موفق شدند با بليت خريداري شده از تخفيف خوبي براي خريد كارت هواداري بارسلونا استفاده كنند.

بارسلونا فردا تمرين مي كند و پس فردا در همين ورزشگاه با الاهلي امارات ديدار خواهد داشت.
انتهاي پيام/م
اشتراک گذاری
گزارش خطا
نظرسنجی
با کدام نرخ بنزین موافقید؟