صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

باشگاه استقلال: به مسئولان سپاهان جواب قاطعي مي‌دهيم

در بيانيه اخير باشگاه سپاهان خطاب به مديرعامل باشگاه استقلال آمده در صورت ادامه مصاحبه ها در خصوص سرمربي آن تيم واكنش خواهند داشت.
کد خبر: ۵۴۳۸۰
| |
2761 بازدید

باشگاه استقلال اعلام كرد به بيانيه باشگاه سپاهان جواب قاطعي خواهد داد.

به گزارش فارس و به نقل از پايگاه خبري باشگاه استقلال، مصاحبه اخير واعظي آشتياني مديرعامل باشگاه استقلال در خصوص مسايل مختلف از جمله مفاسد مربوط به فوتبال با يكي از خبرگزاري هاي رسمي، با واكنش باشگاه سپاهان روبرو شد.

در بيانيه اخير باشگاه سپاهان خطاب به مديرعامل باشگاه استقلال آمده در صورت ادامه مصاحبه ها در خصوص سرمربي آن تيم واكنش خواهند داشت.

از اين رو باشگاه استقلال در روزهاي آينده جوابيه لازم، همه جانبه و قاطع را به مسوولين باشگاه سپاهان خواهد داد.

استقلال و سپاهان در هفته اول ليگ برتر نهم و روز 16 مرداد به ديدار يكديگر مي‌روند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟