صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
محمدي تایید کرد:

محروميت يك‌ساله يك مربي فوتبال و تعليق احكام دو مربي ديگر

کد خبر: ۵۲۵۶۹
| |
2680 بازدید

رئيس سازمان ليگ فوتبال گفت: طبق مفاد منشور اخلاقي سه مربي با محروميت مواجه شده‌اند.

عزيز محمدي در گفت‌وگو با فارس در مورد مربيان محروم اظهار داشت: برطبق مفاد منشور اخلاقي سه مربي محروم هستند. البته با صحبت‌هايي كه با هيات رئيسه سازمان ليگ انجام شد مقرر شد دو مربي تعهد كتبي بدهند و در صورت تكرار اعمالشان محروم شوند. بنابراين محروميت اين دو مربي تعليق مي‌شود.

وي با خودداري از اعلم نام اين مربيان عنوان كرد: محروميت يك مربي قطعي است و به مدت يك سال نمي‌تواند در هيچ تيمي فعاليت كند.

رئيس سازمان ليگ با اشاره به استعلام برخي نهادها در مورد ساير مربيان گفت: براي تمام مربيان ليگ برتري و برخي مربيان ليگ دسته اول از نهادهاي مربوطه استعلام گرفته‌ايم و بنا به پاسخ استعلامي كه به ما مي‌رسد امكان دارد برخي از اين مربيان با محروميت‌هايي مواجه شوند. ممكن است محروميت برخي مادام‌العمر باشد و برخي براي مدت يك يا دو سال محروم شوند.

محمدي خاطرنشان كرد: به باشگاه‌ها هم اين موضوع را اعلام كرديم و در صورتي كه مربي بر اساس اين استعلام‌ها محروم شود حتي اگر قرارداد امضا كرده باشد از فوتبال كنار گذاشته مي‌شود و مبلغي را هم كه دريافت كرده بايد به باشگاه پس بدهد.

وي در مورد برخي از بازيكنان گفت: شماري از بازيكنان براساس منشور اخلاقي محروم خواهند شد و ممكن است به مدت يكسال محروم شوند. در مورد بازيكنان نيز استعلام‌هايي از نهادهاي مربوطه گرفته‌ايم كه بر اساس آن امكان محروميت برخي از بازيكنان وجود دارد اما در حال حاضر تعداد و نام آنها را اعلام نمي‌كنيم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟