آيتالله مكارم: از هر كاري كه موجب تنش در انتخابات ميشود، بپرهيزيد
کانديداها و ستاد و يارانشان مراقب باشند سخناني نگويند که کل نظام يا کل اسلام زير سؤال برود و نسبتهايي به يکديگر ندهند که سبب شادي دشمنان و ياس بعضي دوستان شود و روي آن در خارج مانور دهند.
کد خبر: ۵۱۲۹۱
| | 3690 بازدید
آيتالله مكارم شيرازي، با صدور پيامي اظهار كرد: نصيحتي دوستانه به آقايان كانديداها دارم كه خودشان، ستاد و يارانشان مراقب باشند سخناني نگويند كه كل نظام يا كل اسلام زير سؤال برود و نسبتهايي به يكديگر دهند كه سبب شادي دشمنان و يأس بعضي دوستان شود. به گزارش ايسنا، متن کامل پيام بدين شرح است:
بسم الله الرحمن الرحيم
در آستانه روز انتخابات هستيم و ميخواستم دو نصحيت کنم؛ اول نصيحتي دوستانه به آقايان کانديداها که خودشان و ستاد و يارانشان مراقب باشند سخناني نگويند که کل نظام يا کل اسلام زير سؤال برود و نسبتهايي به يکديگر ندهند که سبب شادي دشمنان و ياس بعضي دوستان شود و روي آن در خارج مانور دهند (منظورم همه کانديداهاي محترم است و فرد خاصي را در نظر ندارم).
ما در برابر خون صدها هزار شهيد مسؤوليم، ما در قيامت بايد در برابر اين سخنان پاسخگو باشيم و اگر نسبتهاي ناروايي به هرکس داده شده، بلافاصله بعد از انتخابات عذرخواهي کنند و ريشه اختلافات آينده را بخشکانند و مردم عزيزمان را به اين وسيله اميدوار کنند.
و نصحيتي پدرانه به جوانان عزيز با هر گرايشي که دارند دارم. کشور ما و ملت ما در منطقه و در جهان به عنوان يک کشور پيشرو و يک ملت با کفايت و با درايت و شجاع که ميتواند الگو بوده باشد شناخته شده، نبايد کاري انجام گيرد که اين سابقه بسيار خوب مخدوش شود، از هرکاري که موجب تنش در انتخابات ميشود مخصوصا در اين دو سه روز بپرهيزند، تقواي الهي، اخلاق اسلامي و منش ايراني را در نظر بگيرند و از شعارها و تعبيراتي که خداي نکرده سبب توهين به ديگران است بپرهيزند. سعي کنند همگي در پاي صندوقهاي راي حاضر شوند تا انتخاباتي پرشور و دشمن شکن داشته باشيم.
من يقين دارم اگر اين جهات را رعايت کنيم خداوند به پاداش آن، آينده خوبي براي کشور و ملتمان مقرر خواهد فرمود.
والسلام عليكم و رحمه الله و بركاته
گزارش خطا
نظرسنجی
آیا جام جهانی میتواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟


