صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اردوي تيم اميد در اندونزي لغو شد؛

پيرواني: با يك تلفن مي‌روم

براي كميته‌ي المپيك احترام قائلم و آن‌ها اين حق را دارند كه با من مخالف باشند يا نباشند، در هر صورت يك روز مهدي تاج به شيراز آمد، سه ساعت با من صحبت كرد و در شب تاسوعاي حسيني به توافق رسيديم تا سرمربي تيم اميد شوم. اكنون هم اگر من را نخواهند، با يك تماس تلفني آن را مي‌پذيرم و ماجرا را هم رسانه‌اي نمي‌كنم.
کد خبر: ۵۰۸۵۸
| |
2132 بازدید

سرمربي تيم ملي فوتبال اميد گفت:‌ هيچ مشكلي با تيم اميد ندارم اما هر روزي كه بخواهند مي‌روم.

غلامحسين پيرواني در گفت و گو با ایسنا، اظهار كرد:‌ خدا مي‌داند كه هيچ مشكلي در تيم اميد ندارم،‌ من مطابق برنامه كارهايم را انجام مي‌دهم و گله‌اي هم ندارم اما نمي‌دانم چرا بعضي روزنامه‌ها مطالب ديگري را منتشر مي‌كنند،‌ به شيطان گفتند تو كه زشت نيستي، چرا زشت تصويرت مي‌كنند كه پاسخ داد: قلم دست دشمن است.

وي افزود:‌ من اطمينان دارم كه به زودي قرارداد ما بسته مي‌شود اما به اين مسائل كاري ندارم و تا روزي كه بخواهند در خدمت تيم اميد هستم.

پيرواني درباره‌ مباحثي كه هر از گاهي از سوي كميته ملي المپيك مطرح مي‌شود نيز گفت:‌ براي كميته‌ي المپيك احترام قائلم و آن‌ها اين حق را دارند كه با من مخالف باشند يا نباشند، در هر صورت يك روز مهدي تاج به شيراز آمد، سه ساعت با من صحبت كرد و در شب تاسوعاي حسيني به توافق رسيديم تا سرمربي تيم اميد شوم. اكنون هم اگر من را نخواهند، با يك تماس تلفني آن را مي‌پذيرم و ماجرا را هم رسانه‌اي نمي‌كنم.

پيرواني درباره‌ي آخرين وضعيت تيم اميد نيز به ايسنا گفت:‌ سه دوره اردو را برگزار كرديم كه در هر دوره 35 بازيكن حاضر بودند، اكنون منتظر پايان امتحانات دانش آموزان و دانشجويان و همچنين انتخابات رياست جمهوري هستيم تا فهرست نهايي بازيكنان‌مان را از ميان اين 105 بازيكن اعلام كنيم.

وي از لغو اردوي تيم اميد در اندونزي خبر داد و گفت: اكنون به دنبال برنامه اردويي جديد هستيم.

پيرواني درباره‌ي همكاري با باشگاه مقاومت شهيد سپاسي شيراز گفت: هيچ گونه همكاري با باشگاه مقاومت نخواهم داشت و آن‌ها نيز تماسي با من نداشته‌اند،‌ اما هر كاري از دستم بر آيد براي باشگاه برق شيراز انجام مي‌دهم و اگر آن‌ها از من مشاوره بخواهند بر روي چشم خواهم گذاشت.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار