پیشنهاد حذف پسوند فارس گستاخانه است
سيدجلال يحييزاده گفت:بعضي از نمايندگان پيشنهاد دادند كه اصل 141 قانون اساسي در خصوص مديران دوشغله اجرا شود و تنها مديراني از اين اصل مستثني شوند كه مجلس تشخيص دهد.
رئيس كميته تربيت بدني كميسيون فرهنگي در گفتگو با ايپنا افزود: اين پيشنهاد در مجلس مورد بررسي قرار گرفت و در نهايت راي نياورد، چرا كه در صورت تصويب اين پيشنهاد و به محض ابلاغ حكم استعفا به دیگر مديران دوشغله کشور، بيدرنگ آنها هم به سراغ مجلس خواهند آمد و توقع مستنثي شدن را دارند.
وي با اشاره به اصرار عليآبادي مبني بر استعفاي تمام مديران هياتهاي ورزشي اذعان داشت: سازمان بازرسي كل كشور و مجلس نميخواهند با اجراي قانون ممنوعيت تصدي بيش از يك شغل ورزشي در راه ورزش سنگاندازي كنند. هيچ شخص يا نهادي به دنبال اينكه چوب لاي چرخ ورزش بگذارد، نبوده و فقط گاهي ادبيات افراد براي بيان مسايل متفاوت است.
يحييزاده همچنين در خصوص طرح موضوع حذف پسوند فارس از نام خليج فارس در جريان دومين دوره بازيهاي همبستگي كشورهاي اسلامي گفت: مسئولان فدراسيون همبستگي كشورهاي اسلامي خواستار حذف پسوند فارس از نام خليج فارس شده بودند، اما تنها در حد توصيه بوده و اصراري بر آن نداشتند.
وي افزود: اين پيشنهاد، بسيار گستاخانه بوده و در صورت اصرار به انجام اين كار،قطعا قيد برگزاري بازيها را ميزديم. ما به عنوان نمايندگان مردم در مجلس اعلام ميكنیم هيچ گاه از مواضع خود كوتاه نخواهیم آمد، چرا كه خليج فارس جزو هويتهاي ملي ما بوده كساني كه عرضه حفظ كشورهاي خودشان را ندارند، مطمئن باشند كه ملت قهرمان ما، در مقابل اين تهديدها ايستادگي خواهد كرد و از حق مسلم خود به هيچ بهايي نخواهد گذشت.


