ادامه آزمون و خطاها!
براى تيم ملى فوتبال ايران كه در آغاز راهى سخت براى حضور در جام جهانى ۲۰۱۰ قرار گرفته است، همچنان آزمون و خطاهاى بيهوده و بى ارزش و ديدارهايى كه نمى تواند تداركاتى و هدفمند باشد، ادامه دارد. ديدار با تيم رده ۹۶ جهان كه به گفته مربى آلمانى اش همگى بازيكنان لژيونرش را كه افزون بر ۵ مى شد، به همراه نداشت، يكى از همين آزمون هاى بى خاصيت بود.
به نوشته ایران، آنتونى هى، سرمربى آلمانى كنيا و على دايى سرمربى كه خود واقف بر اين كم ارزشى بودند شمارى از بازيكنان جوان و كم تجربه را به مصاف يكديگر فرستادند و ظاهراً هر دو از اين نتيجه راضى به نظر مى آمدند، درحالى كه تيم ملى ايران روز هشتم فروردين ماه، حدود دو هفته ديگر، با عربستان بازى سرنوشت ساز و حساسى در پيش دارد و بيش از نيمى از آنها كه در مقابل كنيا به ميدان رفتند، نه براى اين بازى مهم شانس بازى دارند، نه تعدادى از آنان، احتمالاً نامشان در فهرست تيم ملى به فيفا ارسال شده است.
كج سليقگى
حتى در تعويض ها و آرايشى كه در تيم ملى ديده شد، كج سليقگى هايى وجود داشت كه بيشتر از ارزش هاى اين بازى مى كاست. گماردن ستار زارع در سمت مردان ميانى و به كار گرفتن شيث رضايى در مكانى كه تجربه هايش كافى نيست يا استفاده از بنگر به جانشينى عقيلى و./نمى تواند آن طور كه كادر فنى مى گويد تمامى همان يارانى باشند كه بايد در جدال با عربستان همه اميدمان را به آنها گره بزنيم.
وقتى به دروازه بان كوتاه قد و غير متعارف كنيا نگاه مى كرديم و بازيكنانى كه اين سو و آن سوى زمين حتى در حفظ و مهار توپ ايراد داشتند، باورمان نمى شد كه فدراسيون فوتبال و كادر فنى تيم ملى راضى شده باشند چنين حريفى را از سر ناچارى براى بازى هاى تداركاتى برگزيده باشند و در شرايطى كه نه لژيونر ها را در اختيار دارند و نه مى توانستند بازيكنان خسته از جام قهرمانان آسيا را تمام وقت به خدمت بگيرند، بازى هاى ليگ برتر را فداى چنين بازى ضعيفى كنند كه همان هفت، هشت هزار نفر تماشاگر را هم از خود برانند و پيش از پايان بازى روانه سرا و مأواى خود كنند.
كاش حالا كه در خط دفاع و درون دروازه از تمامى مهره هاى اصلى تيم ملى سود مى برديم، حريف آفريقايى تيم ملى مهاجمانى داشت زهردار، سريع و پرتحرك تا با فشارهاى متناوب و پى در پى، موجب آزمونى جدى و تجربه اى افزون در اين جبهه مى شد تا مقابل خط حمله عربستان، نگرانى هايى را كه احتمال مى دهيم، تا حدى از خود دور كنيم.
تجربه هاى ناموفق
باز هم اصرار مى ورزيم كه در تيم ملى، هر آن و هر دم نبايد با تغييرات پى در پى به آزمون و خطا دست زد. شاهد اين ادعا فرصت هايى بود كه نصيب تيم ملى شد. همان ها كه دايى به آنها اشاره كرد، اما در اثر ناهماهنگى و نا آشنايى بازيكنان ميانى و خط حمله، هيچ كدام به ثمر نرسيد و تنها گل بازى از نفوذ رافخايى به درون محوطه جريمه كنيا و خطاى مسلم دروازه بان اين تيم و ضربه عالى كاظمى از نقطه پنالتى حاصل شد كه بيشتر به يك اتفاق شبيه بود. آيا على دايى مى تواند تجربه هاى ناتمام و ناموفق همين مهاجمان را اصلاح كند و در مقابل عربستان از آنها سود برد


