صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
تذكرات يادگار امام در ديدار با مسئولان كميته امداد؛

سيد حسن خميني: با كتمان دردهاي كشور، مشكلي حل نمي‌شود

درباره تغيير ارزش‌هاي فرهنگي جامعه نبايد پنهان كاري كرد، بايد درد را فهميد و بيان كرد. درد اين است كه بدانيم از نظام اصلي اسلامي‌مان مقداري دور شده‌ايم، با كتمان آن چيزي حل نمي‌شود. توده انسان‌هاي گرسنه در هر جامعه‌اي تهديد‌كننده است و در جامعه ما در صورت وجود، امنيت ملي را به خطر مي‌ندازد.
کد خبر: ۳۹۶۹۹
| |
16534 بازدید

درباره تغییر ارزش‌های فرهنگی جامعه نباید پنهان كاری كرد، باید درد را فهمید و بیان كرد. درد این است كه بدانیم از نظام اصلی اسلامی‌مان مقداری دور شده‌ایم، با كتمان آن چیزی حل نمی‌شود.

به گزارش خبرنگار «تابناك» حجت‌الاسلام والمسلمین سید حسن خمینی در دیدار مسئولان كمیته امداد امام خمینی(ره) با ایشان به ریشه‌یابی مشكلات اجتماعی امروز كشورمان پرداخت و با بیان نكات مهمی یادآور شد، اگر به اخلاق و معنویت توجه نكنیم روز به روز از اهداف انقلاب بیشتر فاصله خواهیم گرفت.

یادگار امام در این دیدار، نخست با اشاره به فرهنگ غنی اسلام گفت: در فرهنگ اسلامی پول نباید عاملی برای بالا ‌رفتن در هرم منزلت اجتماعی باشد. تمایز جامعه اسلامی با دیگر جوامع، همین جهان‌بینی است. جامعه‌ای اسلامی است كه هرم منزلت اجتماعی در آن بر مدار پول تعریف نشده باشد. اگر این امر هست، بدانیم از اسلامی ‌بودن و از جامعه متعالی اسلامی فاصله گرفته‌ایم.

وی آنگاه با بیان تحولات عمیق پس از انقلاب اضافه نمود: پس از انقلاب اسلامی، پولدار ‌بودن ارزش خود را از دست داد؛ ثروتمندان اموال خود را بی‌ چشمداشت و بعضا با خجلت می‌بخشیدند؛ افراد به ساده‌زیستی تظاهر نمی‌كردند و ثروت را واقعا بد می‌دانستند و ارزش خود را در چیز دیگری تعریف می‌كردند.

سید حسن خمینی با نكوهش پنهانکاری مشكلات و دردهای اجتماعی گفت: درباره تغییر ارزش‌های فرهنگی جامعه نباید پنهانكاری كرد، باید درد را فهمید و بیان كرد.
درد این است كه بدانیم از نظام اصلی اسلامی‌مان مقداری دور شده‌ایم، با كتمان آن چیزی حل نمی‌شود؛ اگر هرم منزلت اجتماعی‌مان بر مدار پول بنا شده با نگفتنش چیزی حل نمی‌شود.

وی اضافه کرد: نمی‌خواهیم بخشی از جامعه را متهم كنیم؛ این چیزها به كل جامعه برمی‌گردد؛ این از آن درد‌هایی است كه وقتی می‌آید همه جامعه را به‌ ‌صورت اپیدمی گرفتار می‌كند؛ این مسأله درد اجتماعی فرهنگی ماست.

یادگار امام سپس با اشاره به ضعف‌های اخلاقی جامعه گفت: برای ورود به دهه چهارم، بیش از هر چیز احتیاج داریم فضایی اخلاقی و معنوی ایجاد شود؛ البته این فضا تنها با حرف‌ زدن فراهم نمی‌شود. باید با هم‌فكری و استفاده از توان فكری اندیشمندان و عقلای قوم پاسخی یافت.

سیدحسن خمینی آنگاه به خطرات فقر در همه جوامع اشاره نمود و گفت: توده انسان‌های گرسنه در هر جامعه‌ای تهدید‌كننده است و در جامعه ما در صورت وجود، بهترین لشكری هستند برای مجموعه‌ای كه می‌خواهد به انقلاب لطمه بزند و امنیت ملی را به خطر بیندازد.

وی در ادامه گفت: مگر می‌شود در جامعه اسلامی مسلمانی در خانه خود باشد، بچه‌اش بتواند مدرسه برود و غذای سیر بخورد ولی اصلا توجهی به این نداشته باشد كه برادرش در همان شهر یا در همان كشور در فقر باشد، به این معنا كه حداقل امكانات را ندارد.

یادگار امام آنگاه به یكی از آفت‌های مهم اشاره نمود و گفت: نباید به ‌خاطر دنباله‌روی كردن افراد به آنها پول بدهید و اضافه نمود: برای همه مجموعه‌های خدماتی كشور، سیاسی‌كاری سم است و برای كمیته ‌امداد سم مهلك، چون همه چیز را از درون می‌پوساند. حتی نگذارید این اتهام به مجموعه منتسب شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Canada
|
۰۴:۴۵ - ۱۳۸۷/۱۲/۱۷
درد اين است كه بدانيم از نظام اصلي اسلامي‌مان خیلی دور شده‌ايم، با كتمان آن صورت مسئله پاک میشود اگر هرم منزلت اجتماعي‌مان بر مدار پول بنا شده با نگفتنش همه چيزي حل مي‌شود.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۶:۵۲ - ۱۳۸۷/۱۲/۱۷
با سلام برخميني كبير(ره)
كتمان دردها،باندپيچي هاي ناشيانه ووارونه جلوه دادن حقيقت هامهلك ترين سمي است كه كيان جامعه را ازدرون مثل خوره ميخورد وازهم مي پاشد واين موضوع امروز درجامعه ما كم كم داردبه لحاظ مسائل سياسي جناحي مد ميشودوخداي ناخواسته بيم آن ميرود كه زماني بيدارشويم كه ديرشده باشد.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۲۶ - ۱۳۸۷/۱۲/۱۷
متا سفانه اقايان به علت ناتواني وضعف
يا مسايل را كتمان مي كنند يا سعي دارند با تبليغات دروغين به جامعه القا كنند مشكلات حل شده است
نمي دانند مردم ان چيزي را كه لمس مي كند قبول دارند نه گفته بي اساس بعضي را، جوجه ها را اخر پاييز مي شمارند
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۳۷ - ۱۳۸۷/۱۲/۱۷
شما را به وجدانتان سوگند اينقدر امام را هزينه نكنيد اگر سيد حسن توانست مش امام را پيش گيرد كه مثل پدر بزرگش بزرگ ميشود اگر نه ،نوه امام بودن هم دردي دوا نميكند تا خود چه باشد امام مال همه است و جز براي اسلام و خدا هزينه اش نكنيد سيد حسن عزيز هم اجازه ندهد عده اي از حالا براي او خط و نشان بكشند و او را در جلگه هاي سياسي بكشانند و بس
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۴۹ - ۱۳۸۷/۱۲/۱۷
اين سخنان از سر درد وغم آقاي سيد حسن خميني را بايد به عنوان اصلي ترين شعار يك دولت مردمي و عدالت محور قرار دادو به آن جامع عمل پوشاند.وگرنه ما ايرانيا ن نه اين دنيا را داريم و نه آن دنيا.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۵۱ - ۱۳۸۷/۱۲/۱۷
اين تنها كميته امدادنيست كه به خاطر دنباله روي كردن پول ميدهدبلكه اين آفت درتمام اركان نظام رخنه كرده است بطوريكه شرط اول ترقي وپيشرفت مادي وابستگي به بالادستها ميباشد وخلاصه اينكه اگر از اقوام وخويشاوندان ودوستان كسي دربالادستها باشد شانس موفقيت وپيشرفت وترقي اوبسيار بيشتراز ديگران ميباشد.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۵۹ - ۱۳۸۷/۱۲/۱۷
سید حسن جان دمت گرم گل گفتی ولی مواظب خودت باش، خدا پدرتو بیامرزه!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۴۸ - ۱۳۸۷/۱۲/۱۷
ای یادگار امام.به داد ما برس
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۰۲ - ۱۳۸۷/۱۲/۱۷
قابل توجه آقا یا خانمی که نگران هزینه کردن از امامه! هر ناکسی تو این مملکت داره به اسم انقلاب امام و امام یاران و فرزندان امام رو به همین حربه از میدون بیرون میکنه! نوبت به بچه های امام که میرسه مدعی پیدا میشه!!!!!!! بدونید این مردم بیش از هر کسی به این خاندان اطمینان دارن
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۰۳ - ۱۳۸۷/۱۲/۱۷
چرا فکر نمی کنیم که در عوض توجه به ثروت اغنیا و کاهش تعداد اغنیا به کاهش تعداد فقرا با استفاده از روش های درست علمی فکر کنیم
چرا راه های درست ایجاد تعادل اجتماعی (نمیگم عدالت که با شعار های بعضی ها قاتی نشه)رو از کشور های دیگه یاد نمی گیریم؟
چرا؟.......... چرا؟
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...