صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ياوري:به شهامت حنطه آفرين مي‌گويم

کد خبر: ۳۹۴۸۵
| |
1527 بازدید

محمود ياوري پس از تساوي مقابل ابومسلم در جمع خبرنگاران اظهار كرد: امروز با توجه به اينكه چهار بازيكن اصلي خود از جمله احمد تقوي را در اختيار نداشتيم فكر مي‌كنم خوب بازي كرديم.

به گزارش ايسنا؛ سرمربي تيم فوتبال راه‌آهن ادامه داد: سراسر بازي ابتكار عمل را در دست داشتيم و اگر زمين بازي اجازه مي‌داد بهتر بازي مي‌كرديم. ولي در عين حال فكر مي‌كنم نتيجه هم براي ما و هم براي حريف مناسب بود.

وي تصريح كرد: به شهامت حنطه كه با اين بازيكنان جوان و با انگيزه كار مي‌كند آفرين مي‌گويم و به نظر من اين تيم بايد جايگاه بهتري داشته باشد.

وي در رابطه با جام حذفي نيز گفت: مطمئنا تمركز ما روي جام حذفي خواهد بود با توجه به اينكه راه‌آهن بيش از سي سال است كه در سطح بين‌المللي نبوده اميدواريم با انگيزه و پتانسيلي كه داريم به اين مهم دست پيدا كنيم.

ياوري در پاسخ به اين سوال كه گفته مي‌شد، مهدي رجب زاده قرار بود به راه‌آهن بپيوندد نيز گفت: با تمام علاقه‌اي كه به وي دارم چون او گفت براي من اصفهان اولويت دارد گفتيم بهتر است به دنبال اولويتش برود.

وي درمورد داوري‌هاي اين دوره از ليگ نيز گفت: همه بايد هزينه سرمايه گذاري روي داوران جوان را بپردازيم ولي به نظر من داوري مشكلاتي دارد و اكثر مديران و مربيان از آن گله دارند و اميدوارم سطح داوران به سطح بازي‌هاي ليگ برسد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟