صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

از صدر تا قعربرق فانوس به دست

کد خبر: ۳۹۰۶۵
| |
1815 بازدید

روند ناكامى هاى برق شيراز پايان ناپذير به نظر مى رسد و نتايج هفته هاى گذشته جاى هيچ اميدى را براى بقاى اين تيم ريشه دار در ليگ برتر باقى نگذاشته و به نوعى سقوط اين تيم به همراه پيام و داماش را به ليگ يك مسجل كرده چرا كه با اين روند و در حالى كه تنها چند هفته تا پايان ليگ برتر باقى مانده و حتى قعرنشينان هم با ارائه بازى هاى انتحارى سعى در جدا شدن از انتهاى جدول را دارند تا آنجا كه داماش با يك پله صعود جانشين برق شد، مى توان انتظار سقوط برق به دسته پايين تر را كشيد.

به نوشته جوان، پس از آن كه شيرازى ها هفته ها طعم پيروزى را نچشيدند و براى كسب ۳ امتياز يك بازى ثانيه شمارى مى كردند سرانجام صبر آنها به سر آمد و محمدعباسى را از كار بركنار كردند تا شايد با رفتن او شرايط در تيم تغيير كند. البته حمايت بى سابقه مديران برق در نوع خود ستودنى و قابل تقدير است، چرا كه اين تيم شيرازى ۱۳ هفته طعم پيروزى را نچشيده و چهره بحرانى ترين تيم ليگ هشتم را به خود گرفت، اما مديران برق صبورانه و برخلاف رفتارهاى عجولانه بسيارى از مديران فوتبالى ايران به عباسى فرصت دادند تا هرچه در توان دارد به كار ببندد و به علاوه برخورد هيئت مديره برق با سرمربى ناكامى شان هم مى تواند درسى باشد براى مديران ورزشى.

حفظ برق در ليگ برتر
به هر حال تغيير مربى يا همان شوك وارد كردن به تيم هاى فوتبال تنها چاره اى است كه اين روزها در ميان تيم هاى ليگ برترى متداول شده و تقريبا تمامى مديران هم از اين شيوه پيروى مى كنند. در واقع آوردن سرمربى جديد آخرين ترفند يك مدير براى از بحران خارج كردن تيمش است كه در اين ميان هيئت مديره برق شيراز متفق القول راى به بركنارى عباسى و آمدن فرشاد پيوس دادند. برقى ها كه فصل را با مربى بومى خود (عباسى) آغاز كردند و چند هفته صدرنشين ليگ برتر بودند حال با مشكلات عديده اى مواجه اند كه تيم را تا آستانه سقوط به ليگ يك پيش برده. باخت به پرسپوليس شروع افت وحشتناك برقى ها بود و باخت هاى متوالى نسخه عباسى را پيچيد تا پيوس اولين تجربه سرمربيگرى در ليگ برتر را با برق در كارنامه داشته باشد، اما آمدن فرشاد آقاى گل هم دردى را دوا نكرد و ۵ باخت پى در پى برق با پيوس ثابت كرد كه مشكل حادتر از اين حرف ها است كه با تغيير كادر فنى قابل حل باشد و بعيد است تيمى كه هفته ها سقوط آزاد را در دستور كار دارد بتواند از منطقه خطر فاصله بگيرد. برقى ها از همان ابتدا و صراحتا تنها خواسته خود و هواداران شيرازى از پيوس را حفظ برق در ليگ برتر عنوان كردند و اميدوار بودند كه پيوس با توجه به سوابق قبلى اش ( فعاليت در تيم هاى شموشك، هما و تراكتورسازى) از عهده اين ماموريت بزرگ برآيد.

مصائب برق
همه مصائب برق را مى دانند. مصدوميت هاى بازيكنان كليدى، مشكلات مديريتى و از همه مهم تر نبود بودجه كافى. اگرچه سوابق يك مربى و كار كردن با تيم هايى كه هيچ ستاره اى ندارند و با دست خالى مقابل حريفانى قرار مى گيرند كه نه از كمبود بازيكن رنج مى برند و نه طعم بى پولى را چشيده اند مى تواند سودمند باشد، اما پذيرفتن هدايت تيمى چون برق كه بيش از حد جوان و بى تجربه است و بهترين هايش را نيز به دليل مصدوميت در اختيار ندارد جسارت و اعتماد به نفسى قابل توجه مى طلبد چرا كه اين شرايط برترين مربيان را نيز به زانو درمى آورد. اگرچه مديران نيز بايد پاسخگوى هيئت مديره و هواداران باشند و به نوعى در قبال كارنامه تيم مسئول اند، اما برقى ها هم به جاى ريشه يابى مشكلات، تنها عدم كسب نتايج مطلوب را مد نظر قرار دادند و همانند كشورهاى عربى آسان ترين راه يعنى بركنارى سرمربى را برگزيدند و عزل عباسى را به بقاى خود ترجيح دادند، هر چند كه اعضاى هيئت مديره سرانجام مجبور به استعفاى دسته جمعى شدند.

اتفاقاتى كه در ليگ هشتم رخ داده در نوع خود جالب توجه است.
اينكه استقلال رده هفدهمى هم اكنون صدرنشين ليگ است و يا اينكه برق صدرنشين هفته هاى ابتدايى، فانوس به دست در قعر جدول دست و پا مى زند و آخرين تلاش هايش را مى كند تا يكى از تيم هاى ريشه دار فوتبال ايران در جمع ليگ برترى ها باقى بماند نمونه اتفاقاتى است كه تنها در ليگ حرفه اى ايران مى افتد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار