صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بايد 4 بر يك استقلال را شكست مي داديم

کد خبر: ۳۸۹۳۴
| |
1187 بازدید

مهاجم تيم فوتبال پيكان گفت: مساوي نتيجه ناعادلانه اي بود و بايد 4 بر يك استقلال را شكست مي داديم.

سيد مهدي سيد صالحي در گفت و گو با فارس اظهار داشت: برابر استقلال بازي را خوب شروع كرديم و گل اول را هم به اين تيم زديم اما چند موقعيت گلزني را از دست داديم. تساوي ناعادلانه بود و پيكان مستحق برد بود.

مهاجم پيكان در مورد اينكه چند فرصت گلزني را از دست داد عنوان كرد: ظاهرا تقدير اين گونه است. به جز ديدار با استقلال در مسابقه با تيم هاي سپاهان و پيام هم توپ هايم گل نشد. من تلاشم را مي كنم اما در ديدار با استقلال شرمنده همبازيانم شدم.

سيد صالحي در مورد اينكه بازيكنان استقلال مدعي هستند داور مانع برد آنها شده است تصريح كرد: مردم بهترين قاضي هستند. همه ديدند كه كدام تيم برتر بود. اگر فرصت هاي گلزني را از دست نمي داديم مي توانستيم با نتيجه 4 بر يك استقلال را شكست بدهيم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟