صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

دو ورشكسته به تقصير

کد خبر: ۳۷۵۵۰
| |
1901 بازدید

استقلال در شيراز تني چند از بازيكنانش را به دلايل مختلف همراه نداشت. جان واريو كه مصدوم بود، خسرو حيدري و فرهاد مجيدي كه از همراهي تيم خود محروم بودند و از جمله علي عليزاده، بازيكني كه هفته پيش با حركت ناشيانه‌اش، برد استقلال را با تساوي عوض كرده بود.

به نوشته جام جم، عليزاده كه هفته پيش آن اشتباه را مرتكب شده بود، اين هفته هم استقلال را همراهي نكرد تا استقلال در شيراز هم به شكلي تاوان آن اشتباه را پس بدهد.

واقعا حيف از بازيكني كه در گذشته بارها و بارها با دست‌هايش براي استقلال امتياز كسب كرده بود، به خاطر يك تفكر غيرحرفه‌اي، تيمش را در شيراز تنها گذاشت.

همان‌طور كه شهاب گردان، ضربه‌اي به تيم خود زد و ابومسلم را در روزهاي آينده بامشكل مواجه كرد. بازيكنان فوتبال ما كه فقط پول گرفتن را بلدند، در ميدان مسابقه‌ بويي از حرفه‌اي‌گري نبرده‌اند، شهاب گردان كه مي‌توانست در پايان مسابقه به عنوان بهترين بازيكن ميدان معرفي شود، چنان مفتضحانه از ميدان اخراج شد كه حتي يك نفر هم دلش به حال او نسوخت.

گردان كه معلوم نيست چرا ورزش مي‌كند و در مسابقات ورزشي به ميدان مي‌آيد، رسم پهلواني و جوانمردي را از ياد برد و زورش را به يك توپ جمع كن رساند.

گردان در حركتي غيرورزشي، غيراخلاقي ، توپ را به صورت يك پسربچه معصوم كوبيد تا عصبانيت گل خوردن خود را بر سر اين طفلك خالي كند. البته تعجبي هم ندارد،در باشگاهي كه گرفتاري‌هاي مختلف مديريتي وجود داشته و هنوز خاطره آن حادثه بحث‌برانگيز «قضاي حاجت» به فراموشي سپرده نشده است، بايد هم شاهد چنين وقايع تلخي باشيم.

جاي تاسف است كه بازيكناني مثل گردان قدر داشته‌هاي خود را نمي‌دانند و در محيط ورزشي كه بايد سرشار از معرفت، انسانيت و جوانمردي باشد، مرتكب چنين اشتباه‌هايي ‌شوند. از حق نگذريم،شهاب گردان فيزيك بسيار مناسبي دارد، خوش قد و قوارگي او به همراه ديد خوبش مي‌تواند به او كمك كند تا دروازه‌باني شش‌دانگ باشد، حيف كه او ظرفيت خوبي ندارد.

عليزاده هم كه جزو خوب‌ها و خوش‌اخلاق‌هاي فوتبال ماست، جنايتي مرتكب نشده كه خود را اين‌گونه از نظرها دور مي‌كند. او در يك لحظه دست به حركتي غيرارادي زده است، عليزاده بايد هرچه زودتر از هواداران تيمش عذرخواهي كند و به همه بگويد از هيچ كس ماموريتي نداشته و اين فقط يك حادثه بوده است.

زيدان كه در فينال جام جهاني، شانس قهرماني را از تيم ملي فرانسه گرفت، وقتي به خود آمد از ملت فرانسه عذرخواهي كرد. عليزاده و گردان هم بايد رفتاري حرفه‌اي داشته باشند. البته حركت اين دو باهم قابل مقايسه نيست، عليزاده حركتي غيرارادي انجام داد و اگر اين واقعيت را به مردم بگويد، همه چيز بخوبي و خوشي حل خواهد شد.

اما، شهاب گردان ضعيف‌كشي كرده و زورش را به يك طفل معصوم رسانده و بايد خود پس از تماشاي حركت زشت و زننده‌اش، شخصا به در منزل آن توپ جمع‌كن برود و از او حلاليت بطلبد. در هر صورت بايد اين دو بازيكن را ورشكستگان به تقصير ناميد؛ كساني كه حق بازگشت دارند ولي بايد نوع برگشتشان را خود انتخاب كنند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...