قلعهنويي به هيچ بازيكني توهين نكرده است
سرپرست تيم استقلال تهران گفت: هيچ مشكلي ميان كادر فني و بازيكنان وجود ندارد و با قدرت آماده بازي با مقاومت ميشويم.
علي نظري جويباري در گفت و گو با ايسنا، اظهار كرد: تمرين امروز استقلال در آرامش كامل برگزار شد و دليل غيبت اكبرپور و عليزاده هم اين بود كه با توجه به حاشيههاي سنگين بازي روز جمعه احساس كرديم اين دو بازيكن نياز به بازسازي روحي دارند و به آنها استراحت داديم كه از روز يكشنبه به همراه ساير نفرات با جديت تمام در تمرين حاضر ميشوند تا با قدرت كامل به مصاف تيم مقاومت شهيد سپاسي برويم.
وي همچنين درباره شايعه درگيري لفظي در رختكن تيم استقلال ميان كادر فني و برخي بازيكنان اين تيم از جمله عليزاده و اكبرپور، افزود: براي تيم بزرگ و مدعي قهرماني همچون استقلال حتي تساوي مقابل پرسپوليس نيز مانند شكست است، ما تيمي نيستيم كه با مساوي مقابل پرسپوليس جشن بگيريم، به همين دليل در رختكن استقلال در آن زمان فضاي غم و اندوه حاكم بود. قلعه نويي به عنوان سرمربي به دليل اشتباهات بچهگانهاي كه پيروزي را از استقلال گرفت انتقادهايي را نسبت به بازيكنان انجام داد اما هيچگاه از دايره ادب خارج نشد.
نظري جويباري ادامه داد: عصبانيت قلعهنويي حكايت از قدرت تيم ما دارد كه حتي به تساوي مقابل پرسپوليس نيز راضي نيستيم، در هر صورت من به هواداران قول ميدهم كه استقلال پيش از پايان ليگ جام قهرماني را به هواداران تقديم ميكند و با تمام قدرت به سوي موفقيت در ليگ برتر و ليگ قهرمانان آسيا پيش ميرود.



