صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

یک چینی دبیرکل کاراته آسیا شد

کد خبر: ۳۵۱۳۶
| |
1482 بازدید

در حالی که مسئولین کاراته ایران به دنبال رفع حواشی موجود هستند فدراسیون کاراته تازه تاسیس چین نماینده خود را به دبیر کلی آسیا هدایت کرد.

به گزارش مهر، "جوزه ماتینز" دبیرکل ماکائوی آسیا که عضو هیئت رئیسه فدراسیون جهانی کاراته نیز بود مدتی قبل به دلیل عارضه قلبی درگذشت. با مرگ وی بسیاری از کشورها برای تصدی پست دبیرکلی آسیا و کسب کرسی عضویت در هیئت رئیسه جهانی که متعلق به قاره کهن می باشد تلاش خود را آغاز کردند.

در حالی که فدراسیون کاراته ایران وقت خود را صرف از بین بردن حواشی، مبارزه با منتقدین و بازگرداندن رئیس و دبیر می کرد این فدراسیون چین بود که توانست این فرصت طلایی را از آن خود کند.

فدراسیون کاراته چین 28 ماه قبل تاسیس شد و تنها یکسال است که به عضویت فدراسیون جهانی و آسیایی در آمده است. کاراته چین هیچگونه افتخاری در کاراته آسیا ندارد و تنها با درپیش گرفتن یک دیپلماسی منطقی و رایزنی با مسئولین فدراسیون جهانی به خواسته خود رسید و توانست "ایسکوهوی وانگ" را به عضویت هیئت رئیسه فدراسیون جهانی درآورد.

این تصمیم در آخرین جلسه هیئت رئیسه فدراسیون جهانی که با حضور "اسپینوز" رئیس فدراسیون جهانی برگزار شد اتخاذ گردید. این درحالی است که کاراته ایران با پشتوانه سالها حضور موفق در میادین آسیایی و جهانی مستحق ترین کشور برای کسب این کرسی جهانی بود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟