سردرگمي هواداران ايراني در بانکوک

کد خبر: ۳۴۴۸۳
| |
1095 بازدید
تماشاگران ايراني که به هر ترتيبي خود را براي تماشاي بازي تيم ملي فوتبال براي تيم ملي تايلند به بانکوک رسانده بودند براي تهيه بليت با سردرگمي مواجه شده‌‏اند.

به گزارش ايلنا، در حدود 500 هوادار ايراني که ساکن تايلند هستند يا براي تماشاي بازي تيم ملي به اين کشور سفر کرده‌‏اند روز گذشته براي تهيه بليت به سفارت کشورمان مراجعه کردند اما مسؤولان سفارت در پاسخ اظهار داشتند: تماشاگران بليت‌‏ها را در همان روز مسابقه از محل‌‏هاي بليط فروشي ورزشگاه تهيه کنند. گويا همين مسأله باعث ناراحتي هموطنانمان در تايلند شده است و نمي‌‏دانند از کجا بليت تهيه کنند. مسؤولان سفارت هم اعلام کرده‌‏اند ما بليت تهيه نکرده‌‏ايم.

تيم ملي فوتبال کشورمان امروز آخرين جلسه تمرين خود را در ورزشگاه راجامانگي برگزار خواهند کرد و فردا ساعت 15 به وقت ايران به مصاف تيم ملي تايلند خواهند رفت اين مسابقه از رقابت‌‏هاي مقدماتي جام ملت‌‏هاي آسيا برگزار خواهد شد.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
نظرسنجی
با کدام نرخ بنزین موافقید؟