هدايتي: هرگز پرسپوليس را تنها نميگذارم
رئيس هيات مديره پرسپوليس گفت: تا زماني كه به وظيفهام در پرسپوليس عمل نكنم اين تيم را تنها نميگذارم.
حسين هدايتي در گفت و گو با فارس اظهار داشت: در جلسه پيشكسوتان حرف هايم را زدهام و فكر نمي كنم جاي سوال باقي مانده باشد. تا وقتي كه به وظيفه اصليام عمل نكنم و به هدفهاي بزرگي كه با پرسپوليس در ليگ قهرمانان و ايران دارم، نرسم؛ اين تيم را تنها نمي گذارم. مي خواهم خوشحالي هواداران پرسپوليس را ببينم.
وي افزود: واگذاري پرسپوليس به وزارت صنايع فعلا منتفي است. اين مورد را همه اعلام كرده اند اما در صورتي كه اين اتفاق بيفتد و مسئولان تصميمي در اين باره بگيرند مثل يك سرباز در خدمت پرسپوليس خواهم بود و هيچ وقت از فرمانده خودم سرپيچي نخواهم كرد.
هدايتي خاطرنشان كرد: خوشبختانه در حال حاضر آرامش كامل در باشگاه پرسپوليس وجود دارد. اعضاي هيات مديره، كادر فني و بازيكنان دوست دارند هر چه سريعتر در جدول صعود كنيم. مطمئن باشيد با پتانسيلي كه در باشگاه است به اين خواسته خود خواهيم رسيد.
رئيس هيات مديره پرسپوليس يادآور شد: هواداران به شايعات توجهي نكنند. من اگر عاشق پرسپوليس نبودم به اين تيم كمك نمي كردم.


