صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

هاشمي رفسنجاني:خيلي سخت است كه در المپيك نتوانيم جايگاه‌مان را حفظ كنيم

کد خبر: ۳۳۴۲۹
| |
1205 بازدید

آيت الله هاشمي رفسنجاني؛ رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام صبح امروز در ديدار با جمعي از مديران باشگاه‌ها و اعضاي اتحاديه فوتبال با تبريك سي‌امين سالگرد پيروزي انقلاب شكوهمند اسلامي دهه فجر را اتمام حجتي براي مردم و نسل‌هاي آينده دانست.

به گزارش ايسنا، رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام با اشاره به مشكلات مطروحه از سوي جمعي از مديران باشگاه‌ها و اعضاي اتحاديه باشگاه‌هاي فوتبال ايران، پيگيري مشكلات فوتبال به ويژه بحث خصوصي‌سازي را مهم دانست و گفت: پيشنهاد مجمع تخشيص واگذاري بسياري از كارها به مردم از جمله ورزش است.

ايشان با اشاره به اينكه فوتبال از جمله پربيننده‌ترين ورز‌ش‌هاي مورد علاقه مردم است، گفت: علاقه مردم به اين رشته ورزشي سرمايه‌اي است كه مي‌توان از آن در تقويت فرهنگ ورزش استفاده كرده و در جهت گسترش اخلاق و انضباط ورزشي بهره‌مند شويم.

رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام افزود: مردم آمادگي دارند تا براي حمايت از تيم‌هاي مورد علاقه خود سرمايه‌گذاري كرده و پشتيباني‌هاي لازم را به عمل آورند و بايد از اين پتانسيل استفاده بهينه شود.

وي افزود: مهمترين موضوع در اين رابطه بحث حق پخش تلويزيوني است كه دنيا اين راه را رفته و ما هم بايد يا اين راه را برويم، يا يك راه ديگر را انتخاب كنيم كه به نظر من بهترين راه همين است. صداوسيما هم دولتي‌ترين ارگان است كه مشكلات خاص خود را دارد و بايد در اين زمينه در بودجه‌ي اين سازمان پيش‌بيني لازم بشود.

رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام خاطرنشان كرد: مي‌توانيد به آينده مطمئن باشيد. من فكر مي‌كنم كه پيشرفت كرده‌ايم. هم در فوتبال و هم در ورزش‌هاي ديگر رشد داشته‌ايم؛ اما، هنوز به اندازه‌ي ظرفيت و استعداد ايران نبوده است. خيلي براي ما سخت است كه در يك مسابقه‌ي جهاني مانند المپيك نتوانيم جايگاه را حفظ كنيم و آن طور كه شايسته است، حضور پيدا كنيم.
مهمترين راه كمك به مردم و واگذاري اين امور به مردم است. مجمع تشخيص مصلحت نظام جزء وظايفش است كه اين مباحث مطرح شده را پيگيري كند. انشاءالله اين كار انجام مي‌شود ولي كمي صبر مي‌خواهد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟