بـذرپـاش:انتخاب مايلي‌كهن با دستور رييس‌جمهور نبود

کد خبر: ۲۹۳۴۳
| |
1524 بازدید
|
۲
رييس مجمع شركت فرهنگي ورزشي سايپا گفت: انتخاب محمد مايلي‌كهن به عنوان سرمربي سايپا با دستور رييس جمهور نبوده است.

مهرداد بذرپاش در گفت‌وگو با ايسنا، اظهار كرد: درباره‌ي نحوه انتخاب مايلي‌كهن بهتر است از مديريت باشگاه سايپا سوال شود. اما واقعيت اين است كه اين اتفاق با دستور رييس جمهور نبود.

وي افزود: پس از رفتن پيرليتبارسكي باشگاه به دنبال مربي بود و براي اين كار چند گزينه نيز مطرح شدند. البته دايي خواست تا مدتي به كمك مربيان تيم اعتماد كنيم كه آنها چند بازي حضور داشتند اما تيم نتيجه نگرفت و در نهايت مايلي كهن انتخاب شد.

بذرپاش درباره انتخاب مايلي كهن نيز گفت: هيات مديره باشگاه مايلي‌كهن را به عنوان انتخاب نهايي خود به من معرفي كرد و نظر نهايي من را خواست كه من نيز او را تاييد كردم.

رييس مجمع سايپا، درباره‌ي ماجراي اختلاف علي دايي عضو هيات مديره و محمد مايلي‌كهن سرمربي سايپا نيز گفت: هنوز اين اختلاف رفع نشده است اما دوستان در تلاش هستند تا آنها را با يكديگر آشتي دهند و ما نيز اصرار مي‌كنيم تا اين دو مومن را با هم آشتي دهيم.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
aayvkocx
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۰۸ - ۱۳۹۰/۰۲/۲۰
20
rkpfwlta
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۰۸ - ۱۳۹۰/۰۲/۲۰
20
وب گردی