تمجيد Goal از بازيكنان ايراني شاغل در اروپا
پايگاه اينترنتي گل در ارزيابي هفتگي خود از عملکرد بازيکنان آسيايي شاغل در فوتبال اروپا به تمجيد از بازيکنان ايراني پرداخت.
به گزارش ايسنا، اين پايگاه اينترنتي در گزارش خود آورده است:
جواد نکونام: دومين گل هافبک ايراني در اين فصل به ثمر رسيد. او روي تير دو ظاهر شده و در حالي که اوساسونا 2 بر صفر در خانه از مالاگا عقب افتاده بود، گلي شبيه به گل اخير خود برابر عربستان سعودي به ثمر رساند. سپس اوساسونا کار را به تساوي 2-2 کشاند، اما در نهايت آنها 4 بر 2 مغلوب حريف شدند. اوساسونا همچنان در قعر جدول لاليگا باقي ماند اما حداقل روند گلزني آنها آغاز شده است.
مسعود شجاعي: شجاعي 90 دقيقه برابر مالاگا به ميدان رفت و 9 دقيقه مانده به پايان پاس گل دوم و تساوي بخش اوساسونا برابر مالاگا را فراهم کرد. اوساسونا اين بازي را 4 بر 2 واگذار کرد.
پايگاه اينترنتي گل همچنين درمورد وضعيت "وحيد هاشميان" در بوخوم و "مهدي مهدويکيا" در آينتراخت فرانکفورت نوشت: هلي کوپتر پس از ديدار اخير ايران برابر امارات در مقدماتي جام جهاني که در ماه گذشته برگزار شد، همچنان مصدوم بوده و نتوانست در ديدار بوخوم برابر هامبورگ که با تساوي 1-1 پايان يافت، حضور پيدا کند.
مهدي مهدوي کيا در شکست 5 بر صفر تيمش برابر وردربرمن نيمکت نشين بود.


