بازتاب استعفاي قطبي در سايت گل
افشين قطبي کمتر از شش ماه بعد از رساندن تيم فوتبال پرسپوليس تهران به عنوان قهرماني مسابقات ليگ برتر ايران از مربيگري اين تيم استعفا داد
کمک مربي سابق تيم ملي فوتبال کره جنوبي که سال گذشته سکان هدايت پرسپوليس را به دست گرفت، ادعا کرده که باشگاه او را مايوس کرده است.
قطبي گفت: وقتي به ايران بازگشتم، مسوولان باشگاه پرسپوليس در مورد اينکه شرايط خوبي را برايم فراهم مي کنند، وعده هاي زيادي به من دادند اما بيشتر آنها عملي نشد.
وي افزود: استعفا از مربيگري اين تيم، دردناکترين تصميمي بود که در زندگي گرفتهام.
قطبي با ابراز اميدواري براي ادامه موفقيتهاي تيم پرسپوليس، ادامه داد: اميدوارم اين تيم در ليگ برتر و مسابقات قهرماني آسيا موفق باشد.
پرسپوليس بعد از کسب عنوان قهرماني در آخرين دقايق مسابقات فصل گذشته ليگ برتر، امسال با توجه به بيثباتي در اين تيم، تا به امروز کار بسيار سختي را پيش رو داشته است.
قطبي قبل از شروع مسابقات فصل جاري هم از مربيگري اين تيم کناره گيري کرده بود اما خيلي زود دوباره به سمت پيشين خود بازگشت ولي اين بار با توجه به عزيمت وي به دبي، بعيد است دوباره تصميمش را تغيير دهد


