كروبي:به نفع مير حسين يا خاتمي كنار نمي روم
دبير کل حزب اعتماد ملي گفت: من کانديدا شده ام و شرط نکرده ام در صورتيكه ميرحسين موسوي و خاتمي کانديدا شوند به نفعشان کنار بکشم لذا حضور دارم و فعاليت مي کنم.
مهدي کروبي در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران در پاسخ به اين سوال كه آيا در صورت كانديداتوري مير حسين به نفع وي كناره گيري خواهد كرد؟گفت: ميرحسين موسوي چهره ارزشمند وعزيز است و نخست وزير امام بود که در دوره حساس مسئوليت سنگين برعهده وي بوده زحمت کشيده است لذا اگر بيايد بنده استقبال مي کنم.
وي تصريح کرد:عليرغم اين مسئله کانديدا شده ام و شرط نکردم که کسي کانديدا شد به نفعش کنار بکشم لذا اگر خاتمي و ميرحسين موسوي کانديدا شود کنار نمي کشم حضور دارم و به فعاليت ام ادامه مي دهم.
کروبي اذعان کرد: خاتمي براي من شخص عزيزي است و ممکن است آراي وي از من بيشتر باشد ولي در هر صورت من در صحنه هستم و مرم هر تصميمي بگيرند همه بايد تسليم تصميم مردم باشيم.
دبيرکل اعتماد ملي اظهار داشت: در انتخابات دور دهم حضور فعال و گسترده دارم و سرنوشت انتخابات هرچه شد حزب تداوم دارد لذا حزب را براي دوران خودم نمي خواهم و نه تنها در انتخابات دور دهم رياست جمهوري بلکه در انتخابات شوراها، مجلس نهم و ساير انتخابات حضور فعال خواهيم داشت.
کروبي افزود: تلاش مي کنم حزب اعتمادملي قائم به فرد يا افرادي نباشد و به جايي برسد که اگر افراد نبودند حزب راه خود را ادامه دهد تا همانند احزاب دولت ساخته نباشد که با افول دولت ها از بين برود.



