حدادي: هرگز از شرايط خاص صحبت نكرده ام
پرتابگر شماره يك ديسك ايران خبر مربوط به درخواست شرايط خاص از فدراسيون را تكذيب كرد.
حامد حدادي در گفت و گو با فارس گفت: هرگز از فدراسيون طلب شرايط خاصي را نداشته ام و برخي رسانه ها بدون هماهنگي با من اين خبر را منتشر كرده اند كه حقيقت ندارد. هيچ مشكلي با فدراسيون ندارم هرگز از شرايط خاص صحبت نكرده ام.
وي افزود: مربي جديد كارش را با من آغاز كرده است و ماساژور نيز به زودي با برنامه اي از قبل تنظيم شده در كنار من خواهد بود.
حدادي در مورد نتيجه آزمايش وادا گفت: هيچ خبري از اين آزمايش ندارم. اگر مثبت بود تا كنون گفته بودند، البته فدراسيون به من اعتماد دارد و هرگز به اين مسائل فكر نمي كنم.
وي ادامه داد: كسي كه براي كشورش تلاش مي كند هميشه آرامش دارد و اين گونه اتفاقات برايش نگران كننده نيست.
اين پرتابگر ديسك در مورد امكانات ورزشي در رشته دو و ميداني گفت: همه چيز از ديد من خوب است. رشد خوبي در امكانات داشته ايم و آينده خوبي در انتظار دووميداني ايران است.
وي در پايان خاطرنشان كرد: هدف اصلي من مسابقات جايزه بزرگ كيش است و بايد در آن رقابت ها بدرخشم، البته اگر به طور كامل از كمند مصدوميت نجات پيدا كنم و اين را پزشك و مربيان من تشخيص مي دهند.



