صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تقدير از اولين داور و آخرين كمك داور ايراني دربي

کد خبر: ۱۹۹۰۳
| |
2065 بازدید

كميته داوران فدراسيون فوتبال پيش از دربي 65 از اولين داور و آخرين كمك داور ايراني دربي تقدير مي كند.

به گزارش فارس، كميته داوران روز جمعه و پيش از مسابقه دو تيم پرسپوليس و استقلال از عبدالرضا موزون اولين داور دربي كه هم اكنون رياست كانون داوران بازنشسته ايران را بر عهده دارد تقدير خواهد شد.

علي خسروي نيز آخرين كمك داور دربي بود كه در سال 78 و در فينال جام حذفي كه بين دو تيم استقلال و پرسپوليس برگزار شد پرچم زد.محمد كوسا از سوريه آن ديدار را قضاوت كرد.
علي خسروي 47 ساله در 1100 مسابقه به عنوان داور، كمك داور و داور چهارم حضور داشته است.

او از سال 62 قضاوت را به طور رسمي آغاز كرد و 27 سال در عرصه داوري فعاليت داشت. در بازي هاي مهمي چون جوانان جهان در نيجريه، فينال جام در جام آسيا در سال 2000، مرحله نهايي جام ملت هاي آسيا، باشگاهاي آسيا درجده در عربستان قضاوت كرده است.

وي در سال 2000 يكي از 25 داور اليت آُسيا است.

مسابقه دربي 65 جمعه ساعت 15 در ورزشگاه ازادي برگزار مي شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟