صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

کلینزمن:روز سیاهی بود

کد خبر: ۱۸۹۳۷
| |
1185 بازدید

مربی تیم فوتبال بایرن مونیخ از شکست سنگین دیشب این تیم مقابل وردربرمن به عنوان روزی سیاه یاد کرد.

به گزارش مهر به نقل از گل، تیم فوتبال بایرن مونیخ دیشب در چارچوب هفته پنجم رقابت های بوندس لیگا و در حالی که در آلیانز آرنا میزبان وردربرمن بود با نتیجه 5 بر2 مقابل این تیم تن به شکست داد.

یورگن کلینزمن پس از سوت پایانی این دیدار گفت: روز سیاهی بود. وردربرمن در این دیدار از ما بهتر، تهاجمی تر و بانشاط تر بازی کرد. باید بپذیریم که وردربرمن مستحق پیروزی بود و موقعیت های خود را به بهترین شکل ممکن به گل تبدیل کرد.

وی افزود: متاسفانه ما به قدر کافی مهیای پیروزی در این دیدار نبودیم اما با نگاهی انتقادی به خودمان، دوباره به زندگی بازمی گردیم. من به عنوان یک مربی از چنین روزهایی درس های بزرگی فرامی گیرم. این فوتبال است و شما باید نتایجی مثل این را پشت سربگذارید.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟