صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

استقبال توسعه وعدالت از ائتلافهاي انتخاباتي

کد خبر: ۱۵۰۳۰
| |
2698 بازدید

دبيركل حزب توسعه وعدالت گفت: دولت وحدت ملي به شرط پايبندي به معيارها و ظرفيت‌‏هاي واقعي قابل تحقق است.

رضا طلايي نيك در گفت‌‏وگو با" ايلنا" با بيان اينكه حزب توسعه و عدالت به زودي ديدگاه‌‏هاي خود را در خصوص تحولات داخلي و خارجي اعلام خواهد كرد ، گفت: حزب توسعه و عدالت تا پايان مردادماه فعاليتهاي عمومي خود را آغاز خواهد كرد.
به گفته وي يكي از 19 برنامه اين حزب در سال جاري، مشاركت در فعاليتهاي انتخابات رياست جمهوري است.

طلايي‌‏نيك افزود:در بررسي‌‏هاي اوليه حزب توسعه و عدالت، دو راهبرد تغيير در الگوهاي رقابتي و رايزني با ساير گروه‌‏ها و شخصيتها با هدف ظرفيت‌‏سازي درانتخابات آينده را در دستور كار دارد.
عضو كميسيون امنيت ملي مجلس هفتم، با تاكيد بر تغيير در رويكردهاي ورود به انتخابات، بخصوص در عرصه رقابت، اظهار داشت:تك‌‏روي ،بي برنامه‌‏گي و تبديل رقابت به نزاع، توام با غافلگير شدن مردم براي تصميم‌‏گيري در دقيقه 90، زيبنده ماهيت سياسي و ارزشي كشور ما در انتخابات نيست.

وي در ادامه تصريح كرد: شفاف‌‏سازي برنامه‌‏ها و توانمندي‌‏ها، توام با جمع‌‏گرايي، براي نيل به ظرفيت‌‏هاي بزرگ ملي، مستلزم ارتقاء شاخص‌‏هاي كيفي انتخابات است.

طلايي نيك به ويژگي‌‏هاي لازم براي نامزد انتخابات رياست‌‏جمهوري آتي اشاره كرد و گفت: كانديداي انتخابات رياست‌‏جمهوري بايد فراتر از يك حزب و گرايش خاص سياسي، ظرفيت بكارگيري استعدادها و امكانات كشور را براي اداره امور و پيشبرد توسعه همه‌‏جانبه داشته‌‏باشد و همچنين بايد معرف كانون به كارگيري ظرفيتهاي ملي براي جهش توسعه و تسريع در پيشرفت امور باشد.
وي، برنامه حزب عدالت و توسعه براي انتخابات رياست‌‏جمهوري آينده را طراحي الگوي جديد ورود به عرصه انتخابات اعلام كرد و افزود: حزب توسعه و عدالت، اعتلاي ملي بر مبناي ارزشهاي اصولي و ارتقاء كارآمدي و ظرفيت سازي براي اداره كشور و پيشرفت ملي را در اولويت كاري خود قرار داده است.

دبيركل حزب عدالت و توسعه ذكر اسامي كانديداهاي احتمالي را زود هنگام دانست و گفت: مطرح‌‏كردن نام برخي شخصيت‌‏ها براي انتخابات رياست‌‏جمهوري آينده، مقدمه تفرقه است و بحثي زود هنگام تلقي مي شود.
وي در پايان با اشاره به طرح موضوعي با عنوان "دولت وحدت ملي" ،گفت: دولت وحدت ملي به شرط پايبندي به معيارها و ظرفيت‌‏هاي واقعي، قابل تحقق است. ما نيز از اتحاد و ائتلاف‌‏هاي انتخاباتي، بر مبناي اصول و راهبردهاي روشن با هدف ارتقاء ظرفيتهاي مديريتي استقبال مي كنيم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟