ليوني:عموم اسرائيليها از اولمرت بيزارند
وزير خارجه رژيم صهيونيستي سهشنبه مدعي شد كه ميتواند "ايهود اولمرت"، نخست وزير فعلي، را در انتخابات اوليه حزب كاديما شكست دهد چرا كه عموم اسرائيليها از اولمرت بيزارند.
به گزارش فارس به نقل از روزنامه جروزالم پست، "زيپي ليوني" در مصاحبه با راديو ارتش گفت: «اگر نخست وزير تصميم گيرد در مرحله اوليه انتخابات حزب كاديما شركت كند كه چندان عاقلانه به نظر نميرسد، من وي را شكست خواهم داد.»
ليوني همچنين ادعاهاي رقابت ميان وي و نخست وزير را رد كرد و گفت كه هيچ مشكل شخصي با اولمرت ندارد.
وزير خارجه رژيم صهيونيستي ادامه داد: «اكنون زمان آن فرارسيده است كه اعتماد مردم به سياست بازگردد و اميدوارم كه هنوز آن را از دست نداده باشند. من اين مسئله را از آغاز گفتهام و اين تصميم اولمرت است. عموم مردم از وي بيزارند.»
ليوني با اشاره به وضعيت امنيتي اين رژيم بر اهميت برنامهريزي و تصميمگيري تأكيد كرد و گفت: «ما در جايگاهي هستيم كه تهديدها را تشخيص ميدهيم و بايد پيشاپيش به آنها بپردازيم. امنيت فراتر از ارتش و فرماندهي است.»
وي در پاسخ به پرسشي درباره ضعف در تجربه كافي براي برعهده گرفتن مقام نخست وزيري ادعا كرد كه تحت فشار تصميمهايي را اتخاذ كرده اما از شايستگيهاي لازم براي اين مقام برخوردار است.
وي ادامه داد: «براي آزموده شدن نه تنها درباره آنچه كه ميگويم بلكه حتي آنچه انجام ميدهم، آمادگي دارم.»
اين مقام رژيم صهيونيستي در اين مصاحبه با راديو ارتش رژيم صهيونيستي تكرار كرد كه به حزب كاديما ايمان دارد و به اعتقاد خود به تعاليم دمكراسي پايبند است.
ليوني مدعي شد: «در تشكيل كاديما شريك بودم و اين حزب ميتواند هدايت اسرائيل را داشته باشدزيرا از حمايت مردمي برخوردار است.»
وزير خارجه رژيم صهيونيستي درباره "بنيامين نتانياهو"، سردمدار حزب ليكود، گفت: «نتانياهو و من با هم كار كردهايم و به همكاري ادامه ميدهيم. مسئله اين است كه آيا وي خواستار برگزاري انتخابات زودهنگام ميشود و اگر اكنون اين موضوع را بخواهد، اين حق ويژه وي است.»


