بازدید 37570
37570 بازدید
مخالفت آلمان با گزينه غيرمنتظره براي سفارت ايران
گفته ميشود، به تازگي وزرات خارجه در اقدامي غيرمنتظره، يكي از مقامات اين وزارتخانه را به عنوان سفير جديد جمهوري اسلامي ايران به آلمان معرفي كرده است.
تاریخ انتشار: ۱۷ تير ۱۳۸۷ - ۱۸:۳۹ 07 July 2008
کد خبر: ۱۳۴۷۹
| ۱۷ تير ۱۳۸۷ - ۱۸:۳۹ 07 July 2008
| 37570 بازدید
37570 بازدید
گفته ميشود، به تازگي وزرات خارجه در اقدامي غيرمنتظره، يكي از مقامات اين وزارتخانه را به عنوان سفير جديد جمهوري اسلامي ايران به آلمان معرفي كرده است.
شنيدههاي خبرنگار «تابناك»، حاكي از آن است كه در همين راستا، برخي لابيهاي غيرمتعارف نيز انجام شده، اما دولت آلمان، حاضر به پذيرش اين شخص به عنوان سفير جديد ايران نشده و در عين حال، اعلام آمادگي كرده تا براي معرفي وي به عنوان سفير در يكي از كشورهاي مهم اروپايي كه بدون سفير است، همكاري كند.
هماكنون محمدمهدي آخوندزاده، سفير پيشين ايران در آژانس انرژي اتمي، سفير ايران در آلمان است.
مشخص نيست، علت تصميم كنار گذاشتن آخوندزاده در بحبوحه مذاكرات ايران با اروپا و انتصاب فرد جانشين دقيقا چه بوده، به ويژه كه اين مقام مهم وزارتخارجه، مدت كوتاهي است كه در سمتهاي كنوني مشغول به كار شده است.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید