خلبان بالگرد استاندار سمنان را نجات داد

کد خبر: ۱۲۹۰۱
| |
17545 بازدید
|
۳

مهارت و هوشياري خلبان بالگرد حامل استاندار و مسئولان استان سمنان در سفر به شهرستان شاهرود موجب نجات استاندار و مسئولان شد.

به گزارش‌ مهر، بالگرد حامل استاندار و مسئولان استان که صبح امروز در جريان سفر وزير نيرو به شهرستان شاهرود همراهي مي‌کردند، با خطوط فشار قوي در «کالپوش» برخورد کرده و مهارت خلبان از سقوط بالگرد جلوگيري کرد.

در اين بالگرد استاندار سمنان، فرماندار شهرستان شاهرود و مسئولان استاني و محلي حضور داشتند که اين بالگرد به سلامت به زمبن نشست.

پرويز فتاح، وزير نيرو امروز براي آغاز عمليات اجرايي و کلنگ‌زني سد کالپوش و مجن در شهرستان شاهرود، افتتاح سد نعيم آباد و آغاز عمليات اجرايي احداث پست ‪ ۴۶۳‬کيلو ولت ميامي به شهرستان شاهرود سفر کرده است.

اشتراک گذاری
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۳
ناشناس
|
Germany
|
۱۴:۲۹ - ۱۳۸۷/۰۴/۰۶
پست 463 کیلو ولت نه مجید جان! پست 400/230/63 کیلو ولت . اصلاح فرمایید!
ناشناس
|
Italy
|
۱۴:۳۵ - ۱۳۸۷/۰۴/۰۶
عزیز دل برادر ! اگر خلبان محترم مهارت داشت که به خطوط فشار قوی برخورد نمی کرد ! خدا به آنها رحم کرده که برخورد بالگرد با خطوط جدی نبوده است .
ناشناس
|
-
|
۱۴:۴۳ - ۱۳۸۷/۰۴/۰۶
واقعا نصب تجهيزات ايمني بر روي خطوط هوايي انتقال انرژي ضروري است.
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
نظرسنجی
با کدام نرخ بنزین موافقید؟