صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تاكيد يك مرجع‌تقليد بر چاره‌انديشي براي تعطيلات

وي خاطر نشان کرد: شبهات مطرح شده چيز جديدي نيست بلکه همان مسايل هزار سال پيش است که در لباس جديدي آن را مطرح مي‌کنند و بايد به مسايل اخلاقي توجه شود و در اين زمينه سرمايه‌گذاري زيادي شود چون دشمن به اين نقطه زياد توجه دارد.
کد خبر: ۱۲۱۲۳
| |
9890 بازدید

آيت‌الله مکارم شيرازي گفت: يکي از مشکلاتي که در حوزه‌ها، دانشگاه‌ها و ادارات وجود دارد تعطيلات زياد است که بايد چاره‌انديشي شود.

به گزارش مرکز خبر حوزه، آيت‌الله مکارم شيرازي در ديدار اعضاي ستاد برگزاري مسابقه المپياد طلاب حوزه‌هاي علميه بيان کرد: بايد به حوزه‌هاي علميه به عنوان سرمايه اصلي، اهميت زيادي داده شود زيرا حوزه‌ها هستند که مي‌توانند در آينده در اداره مملکت، سهم عظيمي داشته باشند.

وي افزود: در حوزه بايد از افراد مستعد استفاده كرد و مشوق‌هاي خوبي براي طلاب در نظر گرفته شود.

اين مرجع تقليد با اشاره به هجوم دشمنان به مراکز پرجمعيت کشور خاطرنشان کرد: مراکز پرجمعيت کشور مورد هجوم شبهات و مفاسد اخلاقي است، بايد ترتيبي اتخاذ شود که حوزه‌هاي علميه به تناسب در مقياس شبهات تقويت شوند و بتوانند از ديگران شبهه‌زدايي کنند.

وي خاطر نشان کرد: شبهات مطرح شده چيز جديدي نيست بلکه همان مسايل هزار سال پيش است که در لباس جديدي آن را مطرح مي‌کنند و بايد به مسايل اخلاقي توجه شود و در اين زمينه سرمايه‌گذاري زيادي شود چون دشمن به اين نقطه زياد توجه دارد.

مکارم شيرازي گفت: طلاب علاوه بر پرونده تحصيلي بايد يک پرونده اخلاقي داشته باشند تا مسايل اخلاقي آنان زير نظر قرار گيرد.

وي افزود: بايد طلاب را از ابتدا با قلم و بيان آشنا کرد و فن نويسندگي به عنوان يک درس عمومي در حوزه اجرا شود.

اين مرجع تقليد يادآور شد: حوزه‌هاي شهرستان‌ها بايد رابطه خود را با حوزه علميه قم، تقويت كنند و از تجربيات و برنامه‌هاي اين حوزه استفاده کنند و نبايد کميت را بر کيفيت مقدم داشت.

مکارم شيرازي گفت: بايد در انتخاب واژه‌ها و کلمه‌ها دقت شود و حوزه در واژه‌هاي دانشگاهي هضم نشود و بيشتر از واژه‌هاي حوزوي استفاده شود.

در ابتداي اين ديدار، حجت‌الاسلام علم الهدي دبير المپياد علماي طلاب حوزه‌هاي علميه با ارائه گزارشي از برگزاري اين المپياد گفت: طرحي براي تأسيس حوزه‌هاي علميه نخبگان در دست اقدام است.

وي افزود: اين مسابقه سراسري در چهار مقطع پايه‌هاي 10،8،6،3حوزه برگزارخواهد شد که طلاب دريافت‌ها و بحث‌هاي علمي حوزوي خود را در يک رقابت سراسري نشان خواهند داد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟