صفحه خبر لوگوبالا تابناک

برکناری برخی قضات متخلف

سخنگوی قوه قضائیه همچنین در این نشست از سلب صلاحیت تعدادی از قضات در سال 86 خبر داد و گفت: در سال گذشته تعدادی از قضات به دلیل تخلف از کار منفصل و از قوه قضائیه خارج شدند.
کد خبر: ۱۱۴۲۴
| |
6823 بازدید
سخنگوی قوه قضائیه از بازداشت یک نماینده مجلس هفتم به اتهام مسائل اخلاقی و همچنین برکناری تعدادی از قضات به خاطر تخلف خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر علیرضا جمشیدی در نشست خبری در جمع خبرنگاران از توضیحات بیشتر در ارتباط با بازدداشت نماینده مجلس خودداری و این امر را به جلسات بعدی موکول کرد.

وی در ارتباط با بازدداشت 6 نفر به دلیل شرکت در تجمع غیر قانونی نیز گفت: این افراد به 2 سال حبس تعلیقی محکوم شدند اما در حال حاضر در زندان به سر نمی برند.

سخنگوی قوه قضائیه همچنین در این نشست از سلب صلاحیت تعدادی از قضات در سال 86 خبر داد و گفت: در سال گذشته تعدادی از قضات به دلیل تخلف از کار منفصل و از قوه قضائیه خارج شدند.

وی همچنین در ارتباط با پرونده تنبیه دانش آموزی توسط یک معلم در اهواز، گفت: این پرونده شاکی خصوصی دارد که با شکایت شاکی رسیدگی به پرونده در دادسرای اهواز و محل وقوع جرم ، آغاز شده و برای معلم خاطی قرار وثیقه به مبلغ 100 میلیون تومان صادر شده است.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان