صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

انعکاس جهت‌دار اظهارات رئيس‌جمهور ايران در رسانه‌هاي جهان

با وجود آن‌که امروز رسانه‌هاي ايران بيش از همه به آن بخش از اظهارات رئيس‌جمهور در خصوص مفسدان اقتصادي، باندهاي مافيايي و تخلفات بانک‌ها و مسئولان اقتصادي توجه کردند، اکثر رسانه‌هاي جهان در يک حرکت هماهنگ رويه ديگري را برگزيدند.
کد خبر: ۹۱۸۳
| |
37392 بازدید

با وجود آن‌که امروز رسانه‌هاي ايران بيش از همه به آن بخش از اظهارات رئيس‌جمهور در خصوص مفسدان اقتصادي، باندهاي مافيايي و تخلفات بانک‌ها و مسئولان اقتصادي توجه کردند، اکثر رسانه‌هاي جهان در يک حرکت هماهنگ رويه ديگري را برگزيدند.

به گزارش خبرنگار «تابناک»، اين رسانه‌ها به ويژه «سي.ان.ان»، «فاكس نيوز»، و «بي.بي.سي» عربي تيتر خود را به تشکيک دکتر محمود احمدي‌نژاد به واقعيت حادثه يازده سپتامبر اختصاص دادند.

اين اقدام در حالي انجام مي‌شود که شش سال و نيم از يازده سپتامبر 2001 و انفجار برج‌هاي دوقلو در نيويورک مي‌گذرد و طي اين مدت علاوه بر تضعيف جدي جريان تروريستي القاعده عوامل اين حادثه اعتراف کرده و محکوم شده‌اند.

با اين وصف، قطعا رسانه‌هاي خارجي مذکور اهداف مشخصي را از اين گونه انعکاس اظهارات رئيس‌جمهور ايران دنبال مي‌کنند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
UNITED KINGDOM
|
۰۴:۳۹ - ۱۳۸۷/۰۱/۲۹
من شخصا بسیاری از مواضع دکتر احمدی نژاد در زمینه سیاست داخلی و خارجی را نمی پسندم اما نکته اي در مورد این خبر به ذهنم رسید: بحث واقعه 11 سپتامبری که ایشان گفته اند حرف جدیدی نیست، چند برابر و تند تر حرف ایشان را خود NGO های مستقل امریکا زده اند؛ فقط کافی است این کلید واژه را توی گوگل جستجو کنید تا ببینید چقدر از حرفها را خود امریکایی ها زده اند: "11 September conspiracy "
ناشناس
|
-
|
۰۷:۴۸ - ۱۳۸۷/۰۱/۲۹
شما ساده اید. کدام عوامل اعتراف کرده و محکوم شده اند؟ به فرض که چند نفر از القاعده هم اعتراف کرده باشند. همه می دانند که این سازمان ساخته و پرداخته خود آمریکا بود و آمریما با نفوذی که در آن داشت به راحتی می توانست عوامل این سازمان را در جهت اهداف خود به بازی بگیرد.
ناشناس
|
GREECE
|
۰۸:۱۴ - ۱۳۸۷/۰۱/۲۹
خوب از نظر شما بخش عمده حرفهاي رييس جمهور در رابطه با فساد بوده ولي از نظر اونها بخش مهم در رابطه با 11 سپتامبر بوده. اين اصلاً عجيب نيست.
ناشناس
|
AUSTRIA
|
۱۳:۱۵ - ۱۳۸۷/۰۱/۲۹
رسانه های خبری دیگران ، با بزرگ کردن این بخش از مواضع رئیس جمهور ، می خواهند القا کنند که احمدی نژاد با تشکیک در حادثه 11 سپتامبر ، بدنبال تطهیر القاعده و بنیادگرایان افراطی اسلامی است تا بدینوسیله وجود رابطه بین او یعنی ایران و القاعده ،از شکم این نحلیل در آید و یک دستاویز دیگر برعلیه ایران ساخته شده و حمله به ایران به بهانه مبارزه با تروریسم ،توسط آمریکا توجیه پذیرتر شود. نگاه کنید به جدیدترین مقاله نشریه معتبر و خط دهنده جامعه نخبگان آمریکایی که چه تلاش زایدالوصفی برای ارتباط نزدیک ایران و القاعد کرده است . روزنامه وال استریت با درج شواهدی ، در پی اثبات این قضیه است که القاعده در عراق توسط ايران کاملا هدایت و پشتیبانی می شود.
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟