صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

احتمال تغيير رئيس مركز بررسي‌هاي استراتژيك رياست‌‌جمهوري

در زمان رياست‌جمهوري هاشمي، وي «مركز تحقيقات استراتژيك رياست‌جمهوري» را تشكيل داد و برخي چهره‌ها همچون موسوي خوئيني، عباس عبدي، سعيد حجاريان را ـ كه عمدتا از منتقدان سياست‌هاي وي به شمار مي‌رفتند ـ در آن جاي داد تا فارغ از هياهو، تحقيقاتشان را در اختيار وي بگذارند.
کد خبر: ۶۰۶۷
| |
19408 بازدید
برخي شنيد‌ه‌هاي خبرنگار «تابناك» از احتمال تغيير رئيس مركز بررسي‌هاي استراتژيك رياست‌‌جمهوري حكايت دارد.
گفته مي‌شود، در صورت تغيير ذاكر اصفهاني، رئيس مركز بررسي‌هاي استراتژيك رياست‌‌جمهوري، امير تهراني جاي وي را خواهد گرفت.

ذاكر اصفهاني، مدرس دانشگاه اصفهان و مركز پژوهش‌هاي علوم انساني و مطالعات فرهنگي بوده است.
امير تهراني نيز استاد دانشگاه و داراي سابقه فعاليت در حوزه مسائل راهبردي است.
البته چندي پيش، ذاكر اصفهاني با حفظ سمت در دانشكده خبر، به عنوان مديرگروه خبرنگاري منصوب شد.

بحث تغيير ذاكر اصفهاني و جايگزيني حسينيان، سه ماه پيش نير در برخي رسانه‌ها مطرح شد، اما سايت مركز بررسي‌ها با شايعه خواندن اين موضوع نوشت: در ماه‌‌هاي اخير، برخي افراد كه توهم تئوريسيني دارند، اما در حوزه ماسئل استراتژيك تخصصي ندارند، قصد نفوذ به مركز را داشتند، اما در نهايت موفق نشدند كه البته منشأ اين شايعات، ‌نوعي نگاه سهم‌خواهانه بوده است.
 
برخي منابع با اشاره به اين مورد، تغيير ذاكر اصفهاني را رد كرده و طرح غيررسمي نام جايگزين براي وي را صرفا با هدف تضعيف ذاكر ارزيابي مي‌كنند.

در زمان رياست‌جمهوري هاشمي رفسنجاني، وي مركزي با نام «مركز تحقيقات استراتژيك رياست‌جمهوري» را تشكيل داد و برخي چهره‌ها همچون آيت‌الله موسوي خوئيني، عباس عبدي، سعيد حجاريان و محسن كديور را ـ كه عمدتا از منتقدان سياست‌هاي وي، به ويژه تعديل وي به شمار مي‌رفتند ـ در آن جاي داد تا فارغ از هياهو، مجموع تحقيقاتشان را در اختيار وي بگذارند.

اما با پايان رياست‌جمهوري هاشمي، وي عملا اين مركز را به مجمع تشخيص مصلحت منتقل كرد و مركز تحقيقات استراتژيك مجمع تشخيص نظام را شكل داد كه پيامد آن، رئيس‌جمهور وقت مركز بررسي‌‌هاي استراتژيك بود و محمد تاجيك را به رياست آن منصوب كرد.
اين مركز هم‌اكنون ارتباط‌‌هايي با برخي مراكز حساس نظام دارد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟